miercuri 25 ianuarie 9:51 AM

       Abonare la google news

„O echipă bună”, destinația lui Darius Olaru. Impresarul mijlocașului i-a promis un transfer de marcă


Darius Olaru reprezintă una din cele mai bune șanse pentru Gigi Becali de a obține o sumă importantă pentru unul din jucătorii lui. Totuși, șansele ca o tranzacție să se petreacă în ianuarie sunt reduse. Mai ales că sunt puține echipe dispuse să plătească acum prețul solicitat de FCSB.


Darius Olaru mai așteaptă până la vară un transfer. „Sunt sigur că va ajunge la o echipă bună”

Mijlocașul de 24 de ani poate pleca oricând dacă cineva va plăti suma de 5 milioane de euro. Acesta este prețul stabilit de Gigi Becali pentru omul care dirijează jocul vicecampioanei. Impresarul său, Ioan Becali, a fost însărcinat să îi găsească o echipă dar deocamdată nu a avut succes. Asta și pentru că, în afară de marile forțe din Premier League, majoritatea cluburilor așteaptă vara pentru investiții majore. De aceea, agentul de jucători nu se așteaptă la mișcări importante în această perioadă, inclusiv în cazul lui Olaru.

Nu mă aștept să se întâmple ceva în aceste zile, noi încercăm să rezolvăm ceva la primăvară. Asta și pentru că organizăm U21 la noi, dar important e că vom juca în grupe și sferturile sau chiar semifinalele la București. Nu știu exact programul. Va fi o primăvara interesantă pentru fotbalul românesc și sper ca echipele naționale să ne ducă unde eram odată.

Când vorbim de Olaru, nu știu ce să zic, este greu acum, în ultimele zile. Va pleca doar pe suma stabilită de club și este greu să se întâmple asta iarna. Dar la vară sunt sigur că va merge la o echipă foarte bună, a declarat Ioan Becali, pentru Fanatik

Ultimul transfer de la FCSB a intrat în gura lui Becali

Deian Sorescu și-a primit ”botezul” lui Gigi Becali. Jucătorul de 25 de ani a ajuns la FCSB în această iarnă, fiind împrumutat de la Rakow, și a debutat în duelul cu Hermannstadt

El a jucat doar 45 de minute la Sibiu, fiind schimbat la pauză cu Valentin Crețu. Evoluția lui din duelul de la Sibiu a atras multe discuții.

Deocamdată nu sunt mulțumit de Sorescu. Era un alt fel de jucător înainte, cum îl știam eu. Probabil are nevoie de acomodare, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Revenit în țară după un an petrecut în Polonia, Deian Sorescu s-a declarat fericit că a debutat la FCSB și că echipa lui a câștigat. Mai mult, el așteaptă să fie complet, din punct de vedere al formei fizice, pentru a da tot ce are mai bun pe teren.

Mă bucur că am câștigat, asta era cel mai important. Știam de la început că va fi un meci de luptă, știam că Sibiul se va apăra și au scos, din ce am înțeles, în prima parte a campionatului rezultate bune cu echipele de pe primele locuri. Ne bucurăm că am câștigat cu 1-0 și suntem în luptă acolo sus. M-am simțit bine, puțin sufocat la început, dar a fost bine. Mai trebuie să învăț unele chestiii cu care echipa e obișnuită și, cu siguranță, voi fi mai pregătit. Nu am apucat să vorbesc (n.r. despre schimbare), toți suntem bucuroși că am câștigat. V-am spus, știam că va fi un meci greu, a declarat Deian Sorescu.

Playsport.ro