luni 4 ianuarie 8:31 AM

       Abonare la google news

O celebră influenceriță a decedat la doar 36 de ani. Femeia era însărcinată cu al cincilea copil


O influenceriță celebră pe Instagram s-a stins din viață la doar 36 de ani. Tânără era însărcinată cu al cincilea copil și nimeni nu a prevăzut tragedia ce s-a întâmplat. Până în prezent, nu se cunoaște cauza decesului.


Emily Mitchell, un influencer Instagram și blogger pentru părinți, a murit la vârsta de 36 de ani. Aceasta s-a stins din viață, în mod neașteptat, cu trei zile înainte de Crăciun, potrivit unei pagini de strângere de fonduri înființată pentru familia ei. Emily a lăsat în urmă un soț îndurerat și patru copii  Finn, Isla, Eden și Luna.

„În ciuda atenției prompte a copiilor, soțului, tatălui și a altor cadre medicale, toate eforturile curajoase de resuscitare nu au avut succes. Ea a plecat din această lume pentru a fi alături de Domnul. Doctorii încă cercetează cauza decesului„, se arată pe pagina de strângere de fonduri, potrivit eonline.com.

Era însărcinată pentru a cincea oară

Emily Mitchell era însărcinată în 16 săptămâni când a murit. Potrivit doctorului său, Emily aștepta un băiețel pe nume Joey. Femeia era extrem de dedicată familiei, iar activitatea sa din mediul online se concentra pe aceeași temă, legată de educație la domiciliu a copiilor ei și alte subiecte parentale.

În ultimele săptămâni de viață, Emily le-a împărtășit urmăritorilor din mediul online mai multe detalii despre sarcină și mărturisea că abia așteaptă să își strângă copilul în brațe. Femeia se pregătea să nască prin cezariană, așa cum a făcut și în cazul celorlalți copii și își dorea ca momentul să vină cât mai repede.

 

 

Sursa: Cancan.ro