luni 23 ianuarie 11:17 PM

       Abonare la google news

Nu se așteptau la experiența asta! Cătălin Bordea și Nelu Cortea au înnoptat la un preot exorcist, la „America Express”


Concurenții de la „America Express” au ocazia să descopere universul cultural și social din Mexic. De pildă, în ediția din 23 ianuarie, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut ocazia să întâlnească un preot care se ocupă de exorcizări. Iată mai jos, în articol, ce reacții au avut cei doi concurenți de la „America Express”.


După ce au dus la capăt misiunea și s-au prezentat la Irina Fodor cu obiectele pe care le-au găsit, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost nevoiți să își caute cazare. Au ajuns într-un loc spre care au fost direcționați și nu se așteptau să întâlnească un preot exorcist!

Vezi și CLIPE DE COȘMAR PENTRU CĂTĂLIN BORDEA ȘI NELU CORTEA. CE AU PĂȚIT LA AMERICA EXPRESS: „AM ÎNCEPUT SĂ NE PANICĂM. POATE NE FACE RĂU”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au cunoscut un preot exorcist

„Mie mi-e rușine, jur!”, a spus Cătălin Bordea. Și Nelu Cortea i-a răspuns în același mod. Cei doi concurenți au apăsat soneria și au așteptat să fie întâmpinați de cineva. La câteva secunde, se deschide ușa și apare un bărbat care, la rugămințile celor doi, a acceptat să îi cazeze peste noapte, în locul respectiv.

„Aveți un loc pentru noi?”, întreabă Cătălin Bordea.

„Da”, răspunde bărbatul.

Apoi, după ce au fost primiți pe proprietate, cei doi concurenți aveau să întâlnească și un preot care se ocupă de exorcizări.

„Nu avem draci în noi”, a spus, râzând, Cătălin Bordea.

„El e drăcușorul meu”, a completat, râzând, Nelu Cortea.

Citește și COMEDIA LA ATAC! NELU CORTEA ÎL IRONIZEAZĂ PE BORDEA DUPĂ “AMERICA EXPRESS”: “E CAM INUTIL!”

În interviurile care au loc și în cursul serii, înainte de odihnă, concurenții mărturisesc cum s-au simțit pe timpul zilei, ce greutăți au întâmpinat sau ce experiențe noi au întâlnit. În acest caz, cei doi concurenți au vorbit despre momentul în care l-au cunoscut pe preotul exorcist.

„E preot exorcist care, aparent, scoate Diavolul din oameni”, a spus Nelu Cortea, la testimoniale.

„Și, de undeva, dintr-un colț, vine «el padre». (…) Îl iubesc pe omul ăsta, îmi fac tatuaj cu el, jur. Practic, noi am întâlnit varianta lui Puya… preot”, a spus Cătălin Bordea.

Sursă foto: Captură video Antena 1

Cancan.ro