„Noul Hagi” a fost iar eroul Farului. Adrian Mazilu, gol după gol în Superliga - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 7:01 PM

„Noul Hagi” a fost iar eroul Farului. Adrian Mazilu, gol după gol în Superliga


Adrian Mazilu continuă să impresioneze în tricoul Farului. Tânărul atacant care a explodat în acest sezon, a marcat din nou și a fost decisiv pentru echipa lui, la primul meci din play-off. Golul său a adus victoria celor de la Farul, cu Sepsi.


Adrian Mazilu nu se oprește din marcat. „Sunt într-o perioadă bună”

Cu 6 goluri în 13 partide, Mazilu a devenit noua vedetă propusă de Hagi pentru fotbalul românesc. Se pare că jucătorul de 17 ani ar fi atras deja atenția mai multor cluburi de afară și Farul ar putea încasa chiar 2 milioane de euro pentru fotbalist. Acesta nici nu se gândește să plece, nu înainte să ia titlul.

Sunt foarte fericit, am câștigat, putem face față la această luptă din play-off și putem câștiga titlul. Noi ne-am descurcat bine, chiar dacă s-au blocat și ne-au pus probleme, am jucat ce trebuia ca să câștigăm. Mă bucur că am marcat iar, sunt într-o perioadă bună, vreau să încep să dau și pase de gol. Momentan marchez meci de meci, sper să o țin așa. Rămân cu piciaorele pe pământ, vreau să iau titlul cu Farul, nu mă interesează să vorbesc de transferuri, sunt mulțumit aici, altceva chiar nu contează.

La U19 avem tur de elită, avem meciuri grele, trebuie să ne calificăm la Euro. Avem echipă bună, avem șanse și sper să marchez și acolo, a comentat Mazilu

Grameni nu este total mulțumit de meciul cu Sepsi. „Ne dă de gândit”

Celălalt eroul al constănțenilor a deschis scorul cu o execuție superbă și recunoaște că Farul a avut mai multe emoții decât trebuia, contra celor de la Sepsi.

O partidă foarte grea, în care am și suferit. Au fost momente în care au fost peste noi, dar la final contează rezultatul, asta va fi important la finalul sezonului. Nu s-a văzut că au jucat un meci decisiv acum 3 zile, iar asta trebuie să ne dea de gândit. Vom vedea, va trebui să analizăm după ce ne întoarcem de la națională. Nu mă așteptam la vârsta asta să joc cu titlul pe masă, practic, este o senzație extraordinară. Eu zic că suntem destul de maturi și compensăm cu entuziasm și dorință, o să facem o figură frumoasă în acest play-off.

Eu merg la tineret, trebuie să formăm o echipă bună că ne așteaptă un turneu final pe teren propriu, unde trebuie să facem o figură importantă. Mazilu merge la U19, să ajute acolo, au meciuri oficiale. Și poate la vară va fi cu noi, a declarat și George Grameni

Playsport.ro