miercuri 25 ianuarie 6:21 PM

       Abonare la google news

Nimeni nu a știut până acum! Ce legătura există, de fapt, între Doina Teodoru și Mihai Bendeac


Cu siguranță nu sunt puțini cei care știu că Doina Teodoru a participat la îndrăgitul show „iUmor”, difuzat la Antena 1. La acel moment s-a vorbit intens despre faptul că între ea și Mihai Bendeac ar exista o altfel de legătură și că aceasta l-ar fi cucerit instant pe fostul jurat al emisiunii.


Care este legătura dintre iubita lui Scărlătescu și Mihai Bendeac

La un moment dat s-a zvonit că motivul pentru care Doina Teodoru a câștigat iUmor a fost faptul că Mihai Bendeac ar fi avut o afinitate pentru actriță. Acest lucru a întărit ideea fanilor mai ales prin prisma faptului că iubita lui Cătălin Scărlătescu a jucat alături de Bendeac în „Băieți de oraș” și „În puii mei”.

În ciuda acest speculații, Mihai Bendeac a negat totul și a precizat că sunt doar povești inventate de cârcotași. În schimb, despre el s-a spus că ar fi rămas cucerit de Doina Teodoru datorită personalității ei joviale, dar și de trăsăturile ei, considerând-o o femeie frumoasă.

VEZI ȘI:DOINA TEODORU ȘI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, CLIPE DE PANICĂ LA AMERICA EXPRESS: ”MĂCELARIA ERA ÎN SPATE, SĂ VEZI CE NE CĂSĂPEȘTE”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI:CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU ȘI DOINA TEODORU AU FĂCUT NUNTA DEPARTE DE OCHII CURIOȘILOR? CINE ESTE CEL CARE I-A DAT DE GOL PE CEI DOI

Doina Teodoru are o relație cu Cătălin Scărlătescu

Toată lumea a rămas surprinsă de momentul în care chef Cătălin Scărlătescu s-a afișat la brațul Doinei Teodoru. După o perioadă în care și-a făcut apariția singur, celebrul bucătar a dezvăluit că el și actrița se iubesc nebunește. Într-un interviu pe care nu l-a acordat demult, concurentul de la America Express a mărturisit că prin viața sa au trecut câteva femeie „fermecătoare” pe care nu a știut cum să le păstreze, însă Doina a fost cea care a reușit să-i dea lumea peste cap.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo.

Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural. Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea.

Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal”,  a povestit Cătălin Scărlătescu pentru Viva.ro, în urmă cu un an.

Cancan.ro