Nicolo Zaniolo, iubitul Mădălinei Ghenea, surprins în ipostaze controversate! Ce a făcut în seara de Revelion | GALERIE FOTO - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 8:14 PM

Nicolo Zaniolo, iubitul Mădălinei Ghenea, surprins în ipostaze controversate! Ce a făcut în seara de Revelion | GALERIE FOTONicolo Zaniolo, iubitul Mădălinei Ghenea, a fost surprins în ipostaze controversate în noaptea de Revelion.

Mădălina Ghenea și starul lui AS Roma nu au petrecut trecerea dintre ani împreună, deși amândoi sunt în Italia, iar Nicolo Zaniolo și-a făcut de cap în lipsa iubitei sale.

Chiar dacă și-a anunțat noua relație cu Mădălina Ghenea înainte de Revelion, Nicolo Zaniolo a petrecut alături de un grup restrâns de prieteni, dar și alături de mama sa, Francesca Costa.

Nicolo Zaniolo, iubitul Mădălinei Ghenea, ipostaze controversate de Revelion

Nicolo Zaniolo a strârnit discuții între fanii săi după ce a apărut într-o fotografie controversată pe rețelele de socializare, postată chiar de mama sa, Francesca Costa.

Nicolo Zaniolo apare dansând cu Francesca Costa, dar surprinzătoare este poziția în care a fost fotografiat noul iubit al Mădălinei Ghenea cu femeia care este mai mare decât actrița din România cu doar 10 ani.  Starul lui AS Roma a fost fotografiat deasupra mamei sale, care se afla întinsă pe jos, iar fotbalistul nu purta tricou.

 

 

 

 

 

 

Mai mult, presa din Italia atrage atenția asupra faptului că Nicolo Zaniolo se lasă exact pe genunchiul accidentat la care a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în luna septembrie, la meciul Olanda – Italia, scor 0-1, în Liga Națiunilor.

AS Roma vrea să scape de Nicolo Zaniolo

Anul 2021 nu i-a adus nimic bun lui Nicolo Zaniolo.  Potrivit publicației Corriere dello Sport, după apariția pozei, unii fani ai Romei susțin că oficialii ar trebui să ia în calcul să nu-i mai propună extinderea contractului, deși acesta expiră tocmai în iunie 2024.

 

Sursa: Prosport.ro