miercuri 25 ianuarie 5:48 PM

       Abonare la google news

Nicoleta Nucă, planuri mari de viitor! Artista a decis că vrea să adopte doi copii. „Din Africa și din țară” 


Nicoleta Nucă declara în urmă cu ceva timp că se gândește să adupte un copil. Acum, artista și-a făcut planul și este sigură ca o să facă acest pas în viitor. Cântăreața și-ar dori să devină mămica unui băiețel și a unei fetițe.


Nicoleta Nucă are planuri mari de viitor. Artista se pregătește de nuntă, iar mai apoi se gândește să își extindă familia. Vedeta spunea ca intenționeze să se orienteze spre adopție, iar acum a făcut tot planul. Se pare că aceasta își dorește să adopte doi copii, o fetiță și un băiețel. Mai mult, artista intenționează să își lărgească orizontul, iar unul dintre copii ar vrea să fie dintr-o altă țară, cel mai probabil Africa.

Cântăreața a făcut planul însă va mai aștepta ceva timp până îl va pune îl aplicare. Momentan se concetrează pe carieră și spune că mai are multe de făcut până când va ajunge în postura de mămică. Însă atunci când o să fie pregătită știe spre ce vrea să se orienteze.

„Este adevărat, am rămas în continuare la aceeași părere (n.r. își dorește să adopte un copil). Îmi doresc foarte mult la un moment dat, bineînțeles este un plan de viitor, nu se va întâmpla în viitorul apropiat acest lucru, dar cam acestea sunt planurile.

Mi-ar plăcea să fie băiețel și fetiță. Unul dintre ei mi-ar plăcea să fie și de o naționalitate diferită, din Africa probabil. Și de la noi din țară (n.r. să adopte), dar și din afară, nu am preferințe în privința asta, nu exclud niciuna din variante.”, a declarat Nicoleta Nucă, potrivit spynews.ro.

(CITEȘTE ȘI: „NU EXISTĂ IERTARE PENTRU ASTA!” NICOLETA NUCĂ A STABILIT, SOȚUL N-ARE VOIE SĂ GREȘEASCĂ NICI MĂCAR UN PIC!)

Nicoleta Nucă a schimbat macazul

Anul 2023 vine cu noi provocări pentru Nicoleta Nucă. Artista a schimbat macazul și se lansează în industria cinematografică. Cântăreața va interpreta un rol în pelicula „Sicilian Holiday”, o producție italiano-americană. Pentru a intra în rolul personajului, Nicoleta a suferit o transformare uluitoare.

Nicoleta Nucă își extinde aria de activitate, intrând, astfel, în lumea filmului. De ceva timp, cântăreața filmează alături de staruri internaționale pentru noul film „Sicilian Holiday”. Cântăreața interpretează rolul unei tinere din România, care se vede nevoită să renunțe la visul său de a face muzică. Însă, firul poveștii o așează, din nou, pe scenă. Premiera filmului va avea loc în acest an.

„Sper ca acest proiect să îmi deschidă uși, am mai multă încredere în mine acum în ceea ce privește actoria, sper să îmi aducă mai multe proiecte cinematografice, mi-a plăcut foarte mult.

Filmul se va lansa în iunie 2023, «Sicilian Holiday» și este o producție italiano-americană. S-a filmat în Sicilia, într-un loc superb, am un rol de româncă, foarte nesigură, urâțică…un fel de Betty cea urâtă, așa. Provocarea cea mai mare, a fost pentru că a trebuit să ies din zona mea de confort și să am parte de un machiaj care m-a transformat total. În film joc o româncă care este nevoită să renunțe la visul ei de a face muzică”, a declarat Nicoleta Nucă, potrivit click.ro.

(VEZI ȘI: NICOLETA NUCĂ OFERĂ NOI DETALII DESPRE NUNTA CU ALEX URSACHE: “VREM S-O FACEM ÎN AFARA ȚĂRII, CU 15 PERSOANE!”)

Cancan.ro