marți 24 ianuarie 4:44 PM

       Abonare la google news

Nicoleta Nucă a schimbat macazul și s-a transformat în „Betty cea urâtă”! Artista își face debutul în cinematografie într-o producție italiano-americană 


Anul 2023 vine cu noi provocări pentru Nicoleta Nucă. Artista a schimbat macazul și se lansează în industria cinematografică. Aceasta va interpreta un rol în pelicula „Sicilian Holiday”, o producție italiano-americană. Pentru a intra în rolul personajului, cântăreața a suferit o transformare uluitoare.


Nicoleta Nucă își extinde aria de activitate și a intrat în lumea filmului. De ceva timp, aceasta filmează alături de staruri internaționale pentru noul film „Sicilian Holiday”. Pentru a intra în pielea personajului, Nicoleta Nucă a avut parte de o transformare spectaculoasă și a devenit un fel de „Betty cea urâtă”.

Cântăreața interpretează rolul unei tinere din România, care se vede nevoită să renunțe la visul său de a face muzică. Însă, firul poveștii o așează, din nou, pe scenă. Premiera filmului va avea loc în acest an.

,,Sper ca acest proiect să îmi deschidă uși, am mai multă încredere în mine acum în ceea ce privește actoria, sper să îmi aducă mai multe proiecte cinematografice, mi-a plăcut foarte mult.

Filmul se va lansa în iunie 2023, «Sicilian Holiday», este o producție italiano-americană. S-a filmat în Sicilia, într-un loc superb, am un rol de româncă, foarte nesigură, urâțică…un fel de Betty cea urâtă așa. Provocarea cea mai mare, a fost pentru că a trebuit să ies din zona mea de confort și să am parte de un machiaj care m-a transformat total. În film joc o româncă care este nevoită să renunțe la visul ei de a face muzică”, a declarat Nicoleta Nucă, potrivit click.ro.

(CITEȘTE ȘI: „NU EXISTĂ IERTARE PENTRU ASTA!” NICOLETA NUCĂ A STABILIT, SOȚUL N-ARE VOIE SĂ GREȘEASCĂ NICI MĂCAR UN PIC!)

„Lumea se uita cam ciudat la mine”

Inițial, Nicoleta Nucă a avut câteva dificultăți în a intra în pielea personajului. Transformarea în „Betty ce urâtă” i-a dat câteva bătăi de cap, mai ales că după ce se machia toată lumea o privea ciudat. Însă, ușor, ușor s-a obișnuit cu atmosfera de pe platourile de filmare și a început să înțeleagă personajul pe care l-a interpretat.

„La început mi-a  fost puțin greu, pentru că deghizată așa toată lumea se uita cam ciudat la mine, apoi m-am obișnuit și cu noua mea față de urâțică. Aici, cumva mi-a venit mănușă rolul.  Pentru a avea o existență mai decentă,  pleacă în Italia să muncească, dar acolo leagă o prietenie extrem de apropiată cu oamenii pe care îi întâlnește și cu care muncește și aceștia încearcă să o ajute să iasă din carapacea în care stă ascunsă și să o ajute să își îndeplinească visul de a cânta. A fost practic debutul meu în actorie, primul meu proiect și mi-a plăcut foarte mult, m-am simțit bine!”, a declarat Nicoleta Nucă.

(VEZI ȘI: NICOLETA NUCĂ OFERĂ NOI DETALII DESPRE NUNTA CU ALEX URSACHE: “VREM S-O FACEM ÎN AFARA ȚĂRII, CU 15 PERSOANE!”)

Cancan.ro