duminică 3 ianuarie 10:52 PM

       Abonare la google news

Nicolae Dică, ofertat ca să plece de la echipa națională a României. „Mirel n-a știut!”


Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională a României, a dezvăluit că a fost ofertat ca să plece de lângă selecționerul primei reprezentative.


Secundul lui Rădoi a dezvăluit de ce a refuzat oferta de a pleca de la echipa națională a României. Conform celor spuse de Nicolae Dică, acesta i-a promis selecționerului că o să fie lângă el atâta timp cât o să aibă contract cu Federația Română de Fotbal.

Totodată, Nicolae Dică susține că Mirel Rădoi nu știe de ofertele primite de el, toate acestea deoarece în momentul de față nu există o echipă pentru care să fi acceptat să plece de lângă selecționerul României.

Nicolae Dică, ofertat ca să plece de la echipa națională a României

„(n.r. – Ai avut ofertă să fii antrenor undeva în această perioadă?) Da. (n.r. – Şi de ce ai refuzat-o?) Pentru că i-am promis lui Mirel Rădoi că, atâta timp cât va fi la echipa naţională, voi fi şi eu lângă el. Mi-am dat cuvântul. Nu s-a pus problema acestui lucru (n.r. – plecarea lui Mirel Rădoi şi a staff-ului din naţională). Nu am discutat despre treaba asta. Nicio secundă nu s-a discutat în cantonamentul echipei naţionale, mă refer la noi din staff, că mergem la Craiova sau în altă parte. 

El (n.r. – Mirel Rădoi) nu a ştiut despre ofertele mele. Atât timp cât i-am promis ceva, eu mă ţin de cuvânt. În acest moment, nu există o echipă pentru care aş pleca de la naţională„, a declarat Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională a României, pentru Telekom Sport. 

Sursa: Prosport.ro