Neymar, petrecere cu 4 fotomodele aduse cu elicopterul! Poliția a venit la ușa lui să numere invitații care sosesc la eveniment - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 10:01 AM

Neymar, petrecere cu 4 fotomodele aduse cu elicopterul! Poliția a venit la ușa lui să numere invitații care sosesc la evenimentNeymar, fotbalistul brazilian al celor de la PSG și-a redus numărul invitaților la una din ultimele petreceri, însă nu a renunțat la 4 modele de succes, aduse cu elicopterul la evenimentul acestuia.

Starul a fost convocat de curând la o întrevedere cu procurorii statului Rio de Janeiro pentru declaraţii despre organizarea unei petreceri de Anul Nou cu 150 de invitaţi.

Autorităţile braziliene susţin că au primit mai multe plângeri despre acest eveniment cu durata de cinci zile care ar fi avut loc la o proprietate de lux a lui Neymar din Mangaratiba, la circa 105 km de Rio de Janeiro.

Neymar, petrecere cu 4 fotomodele aduse cu elicopterul! Poliția a venit la ușa lui să numere invitații care sosesc la eveniment

Starul lui PSG susține că și-a redus numărul din invitați, dar a profitat de superbele tinere care au zburat în Brazilia special pentru party-ul său și a celebrat trecerea dintre ani alături de ele.

Poliția a mers la vila lui Neymar si a controlat accesul musafirilor, scrie presa de la Rio de Janeiro. Venite de la Miami, modelele au fost preluate de un elicopter privat din Rio si au aterizat direct pe heliportul vilei, scăpând de controlul vigilent al polițiștilor.

Ana Liz Bittencourt, Kiki Passo, Jessica Bartlett y Michelle Nevius – sunt cele 4 nume de foomodele care au ajuns la petrecere, scrie El Mundo Deportivo.

Potrivit jurnalului local O Globo, starul lui PSG a închiriat o casă în Mangaratiba (lângă vila sa, aflată în renovare), la 100 de kilometri de Rio de Janeiro, pe coasta Atlanticului. Și acolo ar fi petreceri pe bandă rulantă, dar dezmințite de reprezentantul fotbalistului lui PSG.

Sursa: Prosport.ro