Necazul nu mai poate fi evitat de Simona Halep. Semnul că românca va primi o suspendare este cât se poate de clar - Știrile.eu

sâmbătă 4 februarie 2023 11:25 PM

Necazul nu mai poate fi evitat de Simona Halep. Semnul că românca va primi o suspendare este cât se poate de clar


Din momentul în care Simona Halep a fost suspendată provizoriu din activitate, ca urmare a faptului că a fost depistată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă de WADA, Patrick Mouratoglou, antrenorul jucătoarei de tenis în vârstă de 31 de ani, s-a reorientat și a intensificat colaborarea cu Holger Rune, noua senzație a tenisului masculin mondial.

A aflat Patrick Mouratoglou că Simona Halep va fi suspendată măcar până în vară?

Acum, a apărut informația conform căreia parteneriatul dintre cei doi ar fi fost prelungit până în vară. Iar unii fani s-au grăbit să speculeze că acest lucru ar însemna că Mouratoglou ar avea informații conform cărora Simona Halep va fi suspendată, cel puțin până la acel moment. Altfel, antrenorul francez nu ar avea cum să se concentreze în totalitate pe munca pe care ar trebui să o facă alături de jucătorul danez de doar 19 ani.

Noua înțelegere dintre Mouratoglou și Rune ar presupune ca cei doi să meargă împreună inclusiv la turneul de la Roland Garros, programat în perioada 28 mai – 11 iunie. Ulterior, cei doi ar urma să renegocieze. Informația a fost confirmată în mare parte chiar de către Holger Rune.

„Bineînțeles că mi-ar plăcea! (n.r. – o colaborare pe termen lung). Este un antrenor bun rău și a căpătat o experiență cu Serena. A fost pus în toate situațiile posibile. După sezonul de zgură vom stabili ce vom face pe termen lung”, a spus jucătorul danez, citat de ekstrabladet.dk.


Holger Rune se află în prezent pe locul 9 în clasamentul ATP. Tânărul danez își dorește să ajungă în scur timp să domine circuitul mondial. Și crede că Patrick Mouratoglou este antrenorul ideal pentru îndeplinirea acestui scop.

Scopul meu pentru anul acesta este să fiu numărul unu! Am învins aproape toți jucătorii din Top 10, inclusiv pe liderul mondial”, a mai transmis tenismenul danez.

Susținătorii Simonei speră în continuare că ea va reveni pe teren cât mai curând

În timp ce Patrick Mouratoglou pare că și-a stabilit în mare parte programul pentru prima jumătate a acestui an, Simona Halep speră că va putea reveni cât mai repede pe teren, într-o competiție oficială. Sportiva din Constanța s-a întors recent în România după un soi de cantonament efectuat în Dubai. Totuși, ea nu a slăbit ritmul de pregătire nici după revenirea în țară.

Simona se antrenează în aceste zile și este gata să revină cât de repede posibil. Îi țin pumnii pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, pentru că este nevinovată!”, a dezvăluit recent Virginia Ruzici, fostul manager al Simonei, în cadrul unei discuții purtate pe Instagram.

 

 

Playsport.ro