Nebunie la Buenos Aires. Argentina a jucat primul meci după Campionatul Mondial. Messi a marcat un gol fabulos cu Panama - Știrile.eu

vineri 24 martie 2023 7:27 AM

Nebunie la Buenos Aires. Argentina a jucat primul meci după Campionatul Mondial. Messi a marcat un gol fabulos cu PanamaA fost atmosferă de vis la Buenos Aires, unde Argentina a jucat primul meci după ce a devenit campioană mondială. Naționala lui Messi a învins Panama cu 2-0.

Partida s-a disputat pe stadionul lui Rivel Plate, „El Monumental”, unde suporterii s-au adunat cu șase ore înaintea începerii jocului. Tribunele au fost arhipline, cererea de bilete  fiind uriașă.

 

Messi s-a întors în Argentina pentru primul meci al campioanei mondiale după turneul din Qatar. Interes uriaș la Buenos AiresCine l-ar fi amenințat cu moartea pe Messi. Primarul din Rosario vine cu o versiune uluitoare

 

Fotbal de poveste

Almada și Messi, din lovitură liberă, au marcat golurile Argentinei. A fost golul cu numărul 800 din cariera lui Messi și al 99-lea de la echipa națională. Au fost focuri de artificii pentru campioana mondială, jucătorii Argentinei sărbătorind cu fanii la finalul meciului.

Playsport.ro