Mouratoglou, urecheat de legenda care i-a luat apărarea Simonei Halep. „E ceva negativ!” - Știrile.eu

miercuri 8 februarie 2023 9:22 AM

Mouratoglou, urecheat de legenda care i-a luat apărarea Simonei Halep. „E ceva negativ!”


Patrick Mouratoglou, antrenorul francez al Simonei Halep, a fost pus la zid de către o fostă jucătoare americană de tenis. Răspunsul tehnicianului nu a întârziat să apară. Cei doi s-au contrat pe rețelele de socializare. De la ce a pornit scandalul.


Patrick Mouratoglou, luat la rost de către o fostă lideră mondială

Antrenorul francez, care a început recent să colaboreze cu tenismenul danez Holger Rune, a avut un mesaj de transmis pe rețelele de socializare. Acesta consideră că oamenii ar trebui să aibă mai multă răbdare cu jucătorii de tenis care nu sunt la fel de experimentați precum Roger Federer sau Rafael Nadal.

Acordați-i noii generații ceva timp! Nici cei trei mari (n.r. – Federer, Nadal și Djokovic) nu au fost iubiți din prima zi.”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou.

”E puțin negativ ce ai spus! Gândește mai pozitiv!”

Chris Evert este la curent cu ceea ce se întâmplă în sportul alb și l-a contrazis pe controversatul tehnician. Fostul număr unu mondial al tenisului feminin a avut o reacție tranșantă la adresa oficialului. Sportiva a afirmat că francezul ar trebui să gândească mai pozitiv, pentru că în tenis se reconstruiește. De asemenea, ea a subliniat că ”americanii se descurcă grozav”.

Wow! E puțin negativ ce ai spus! Gândește mai pozitiv! Se reconstruiește în tenis, sunt multe talente, iar americanii se descurcă grozav. Novak urmează să fie cel mai mare din toate timpurile.”, se arată în mesajul pe care Chris Evert i l-a transmis lui Patrick Mouratoglou.

”Tinerii nu sunt iubiți la fel de mult ca cei trei”

Antrenorul Simonei Halep nu a lăsat garda jos. El i-a răspuns pe Twitter fostei jucătoare de tenis.

Ce este negativ? Unii spun că tinerii nu sunt iubiți la fel de mult ca cei trei. Eu cred că au nevoie de timp pentru a fi cunoscuți și apreciați la fel de mult ca și cei mai mari tenismeni, pe care oamenii au început să-i placă în timp.”, a fost replica lui Patrick Mouratoglou.

Francezul colaborează de câteva luni cu Holger Rune. Jucătorul danez ocupă în prezent locul 9 la simplu în clasamentul ATP. Aceasta este, de altfel, cea mai bună clasare a sa la simplu. Tânărul a câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Paris sub comanda lui Patrick Mouratoglou.

Danezul a eliminat cinci jucători din Top 10 ATP la competiţia din capitala Franţei. Este vorba despre Hubert Hurkacz (locul 10), Andrei Rublev (locul 5), Carlos Alcaraz (locul 2), Felix Auger-Aliassime (locul 7) şi Novak Djokovic (liderul clasamentului ATP).

Playsport.ro