Motivul incredibil pentru care Puya a oprit un concert. Fanii au rămas mască - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 1:55 PM

Motivul incredibil pentru care Puya a oprit un concert. Fanii au rămas mascăPuya a atras din nou atenția tuturor, după ultima apariție pe scenă. Rapperul s-a oprit în timpul concertului, iar motivul este de-a dreptul incredibil. Melinda, soția sa, a avut un rol important.

După apariția fantastică de la „America Express”, Puya și Melinda au reușit să atragă atenția multor persoane. Rapperul s-a ales cu mai mulți fani ca niciodată și cu o mulțime de propuneri pentru concerte. Totuși, un gest făcut la ultimul spectacol la care a luat parte ar putea să îi facă pe mulți să își schimbe părerea despre el.

VEZI ȘI: Melinda, adevărul despre momentul în care l-a cunoscut pe Puya. Cum s-a întâmplat, de fapt: “M-am luat de el, era prea tupeist”

Puya s-a oprit din cântat pe scenă

Recent, fostul concurent al emisiunii „America Express”, de pe Antena 1, a avut de susținut un concert în fața a sute de persoane. Fanele sale s-au bucurat nespus, iar una dintre ele a luat decizia de a-l acompania pe scenă, în timp ce artistul interpreta melodia „Viață bună”.

În secunda următoare Puya a fost filmat în timp ce întrerupe tot spectacolul și îi impune tinerei să coboare de pe scenă, deoarece nu își dorește să danseze alături de ea. motivul ar fi unul singur, prezența Melindei la concert. Astfel, rapperul nu și-a dorit nicio secundă să o facă geloasă pe femeia alături de care își trăiește viața.

„Oprește puțin negativul. Fii atentă! Două secunde. O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea. N-ai cum să dansezi cu mine. Deci n-ai cum, e imposibil. E mică și a dracu’. Lasă-mă că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, i-a spus Puya tinerei care a urcat alături de el pe scenă.

NU RATA: De necrezut! Cum s-au îmbrăcat Puya și Melinda Gărdescu la nunta lor din 2011. Sunt unici în tot showbiz-ul românesc

Fanii care au văzut videoclipul postat pe TikTok nu au rămas imparțiali și au ținut să își spună părerea. Dacă unii au considerat că a făcut un asemenea gest doar pentru că era alături de soția sa, alții au apreciat modul în care a ales să trateze situația.

„Nu am crezut niciodată că Puya are un caracter atât de mișto. Bravo!”, „Mi-am schimbat total părerea despre Puya. E un familist convins și un om de nota 100. Mai normal decât multe alte vedete și fără figuri”, „Așa bărbat, jos pălăria!”, au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor de pe TikTok care au văzut filmulețul.

Cancan.ro