luni 23 ianuarie 5:26 PM

       Abonare la google news

Motivul incredibil pentru care Oana Radu și-a dat tatăl în judecată. Ce a făcut bărbatul: „Eu eram încă minoră”


Au ieșit la iveală detalii cu privire la războiul dintre Oana Radu și tatăl său, război care s-a finalizat cu mulți ani în urmă. Vedeta a recunoscut care este realul motiv pentru care a ajuns într-o asemenea situație neplăcută.


În urmă cu 11 ani, Oana Radu a luat decizia de a-l acționa în instanță pe tatăl său, după o perioadă în care lucrurile dintre cei doi au început să scârțâie. Artista a luat decizia de a dezvălui motivul pentru care a ajuns într-o astfel de situație, precum și modul în care s-au întâmplat lucrurile.

VEZI ȘI: Oana Radu le dă replica celor care au blamat-o că și-a refăcut viața! Moartea șocantă a fostului iubit a aruncat-o în „gura” lupilor!

Motivul pentru care Oana Radu a ajuns să își dea tatăl în judecată

Artista care a devenit cunoscută în România a luat o hotărâre care avea să îi schimbe viața în momentul în care a decis să îl dea pe Florin Radu, tatăl său, în judecată. Se  pare că bărbatul a refuzat să îi plătească tinerei banii pentru pensia alimentară lunară, motiv pentru care Oana l-a acționat în instanță.

„Nu aș vrea să devin omul care este el și nu sunt răutăcioasă, dar nu aș vrea să fiu atât de iresponsabilă. O să fiu foarte dură și foarte sinceră! L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică”, a mărturisit artista în podcastul „Dincolo de aparențe”.

NU RATA: Oana Radu, pe mâinile medicilor din Paris: „Îmi pierd vocea”

Din păcate, bărbatul a ales să le părăsească pe ea și pe mama ei cu mult timp înainte ca aceasta să împlinească 18 ani. Oana susține că nu a avut nicio amintire frumoasă cu bărbatul care ar fi trebuit să îi fie exemplu.

„Cred că singura amintire frumoasă a fost că mi-a dat banii. Sincer și o zic onest! Atunci a fost pentru că eu nu împlinisem 18 ani când mami mi-a făcut o surpriză și împreună cu avocata noastră i-a intentat procesul. Eu nu știam, dar mami nu avea nevoie de semnătura mea, fiindcă eu eram încă minoră”, a mai adăugat ea.

Cancan.ro