Motivul divorțului lui Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist a spus lucrurilor pe nume - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 8:53 AM

Motivul divorțului lui Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist a spus lucrurilor pe nume


Bănel Nicoliță a vorbit despre motivele divorțului de Cristina. Cei doi s-au despărțit după 12 ani de relație. Fostul internațional român a recunoscut că a divorțat din cauza fotbalului.

Bănel Nicoliță, moment de sinceritate

Bănel Nicoliță a fost însurat cu Cristina Pisică timp de 6 ani. Cei doi s-au iubit foarte mult, iar din relația lor au rezultat doi copii. În ciuda sentimentelor puternice, mariajul lor a luat sfârșit în luna februarie a anului 2020.


Într-un interviu acordat recent, Bănel Nicoliță a dezvăluit dedesubturile relației cu Cristina, femeia care i-a oferit doi copii. Fostul fotbalist a spus tot adevărul din spatele mariajului eșuat.

Fostul jucător al Stelei a declarat că a divorțat din cauza banilor. La un moment dat, publicațiile de scandal au scris că fosta vedetă a lui Gigi Becali a renunțat la relația cu Cristina din cauză că între cei doi ar fi intervenit o altă femeie. Bănel a negat informația și a spus cum au stat, de fapt, lucrurile.

„N-a vrut să vină lângă mine pentru că eu pierdeam bani”

Bănil Nicoliță a declarat că separarea de Cristina a decurs treptat și că s-a ajuns în acest punct pentru că el a pus cariera pe primul loc, nu familia.

Fostul fotbalist a pierdut foarte mulți bani din cauza fotbalului, dar preferat să continue să se ocupe de echipa locală de fotbal din Făurei. Femeia alături de care își întemeiase o familie nu a suportat să vadă că fostul internațional pierde bani la Făurei, așa că a decis să divorțeze.

Mama și frații mei mi-au zis că sunt nebun! Eu am băgat tot acolo și mi-am asumat. Chiar dacă nu iese la final cum mi-am dorit, eu îmi fac damblaua! M-am gândit la copii, că poate găsesc doi, trei care să joace ca mine. Și fotbalul să fie singurul lucru care să-i scoată din sărăcie.

I-am explicat soției mele ce îmi doresc. Ea nu a fost de acord și avea dreptate. N-a vrut să vină lângă mine pentru că eu pierdeam bani, nu mai câștigam. A fost nebunia mea! Așa am făcut și am divorțat. Acum avem o relație foarte bună, mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, tot ce au nevoie.”, a povestit Bănel Nicoliță, conform gsp.ro.

„Din cauza Făureiului mi-am pierdut copilașii!”

Bănel a rămas doar cu 300.000 de euro la finalul carierei de fotbalist, însă a investit toți banii în echipa din Făurei. El nu regretă că făcut acest lucru, dar îl doare că și-a pierdut familia.

Din cauza Făureiului mi-am pierdut copilașii. Mi-am pierdut banii, familia. Cele mai importante lucruri.

Nu mi-e de bani, pentru că-i puteam pierde oricând. Puteam risca într-o afacere, să cred în ea și să pierd. Dar familia? Am pierdut familia! Și nu se mai poate întoarce nimic! S-au adunat prea multe și am pierdut tot. S-a rupt tot!”, a mai spus Nicoliță, într-un interviu mai vechi.

Playsport.ro