Monica Tatoiu a dezvăluit un secret intim, vechi de 38 de ani. Te așteptai la asta? - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 8:19 AM

Monica Tatoiu a dezvăluit un secret intim, vechi de 38 de ani. Te așteptai la asta?Monica Tatoiu a dezvăluit un secret intim, vechi de nu mai puțin de 38 de ani. Nimeni nu se aștepta la asta. Despre ce  este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Monica Tatoiu, anunțul la care nimeni nu se aștepta. Ce se întâmplă cu ea și cu soțul ei la 38 de ani de căsnicie

Monica Tatoiu a dezvăluit un secret intim, vechi de 38 de ani. Nimeni nu se aștepta ca femeia de afaceri să spună asta, însă Monica Tatoiu a făcut anunțul pe rețeaua de socializare.

Monica Tatoiu, după 38 de ani de căsnicie, a dezvăluit care este secretul unei relații fericite și longevive. Femeia de afaceri a spus ce a legat-o în tot acest timp de soțul său și cum au reușit să treacă peste toate obstacolele vieții.

Mesajul cutremurător al Monicăi Tatoiu

”Au trecut 9 ani de la poză. Sunt 38 de ani de când pe pârtie am întâlnit un prieten pentru o viață. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupți în tranșee, clădești adăposturi, spate în spate te ferești de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când ești dărâmat de supărări.

O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri. Nu este legal să o faci fără un partener, care îți dă aer atunci când s-a terminat butelia”, a scris Monica Tatoiu pe pagina personală de Facebook.

Care este condiția principală într-o căsnicie

Alături de anunț, Monica Tatoiu a postat în mediul online și o fotografie cu ea și soțul ei, de acum 9ani. Fosta femeie de afaceri a dezvăluit că pentru ca o căsătorie să fie trainică are nevoie ca, în primul rând, partenerul de drum să îți fie și cel mai bun prieten.

Vedeta TV a mai mărturisit că numai așa doi oameni pot trece prin greutățile vieții împreună. Aceasta a mai precizat că un tovarăș de încredere este cel mai bun partener pe care cineva îl poate alege.

Monica Tatoiu le-a urat succes celor care își caută partenerul de viață

Monica Tatoiu i-a mai învățat pe prietenii ei din mediul online că partenerul de viață trebuie ales cu grijă, iar acest lucru poate dura un timp, însă toată așteptarea va merita din plin. În final, Monica Tatoiu le-a urat succes internauților care își caută jumătatea mult visată.

”Trebuie să te bazezi pe el și el pe tine. Chiar dacă câteodată fuge după o broasca țestoasă și tu după un pește colorat. Important este să îți găsești coechipierul care înțelege importanța siguranței în echipă. Până îl găsești mai rămâi fără aer. La tinerețe se poate. Vă urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viața”, a mai scris Monica Tatoiu pe rețeaua de socializare.

Sursa: Playtech.ro