Momentul care le-a dărâmat emoțional pe Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express - Știrile.eu

vineri 17 martie 2023 11:58 PM

Momentul care le-a dărâmat emoțional pe Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express


Echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan a ajuns în marea finală de la „America Express”. Cele două concurente se vor lupta cu alte două echipe, în cea de-a zecea etapă. În cadrul unei emisiuni TV, Andreea Antonescu a mărturisit care a fost momentul care le-a dărâmat emoțional pe cele două concurente, în timpul aventurii din America de Sud! Iată detaliile mai jos, în articol.

Concurenții de la „America Express” au avut parte de o adevărată aventură, de-a lungul etapelor din Mexic, Guatemala și Columbia. Au fost supuși la probe dificile, au luat contact cu o multitudine de tradiții și culturi. Condițiile nu au fost, mereu, cele favorabile pentru echipe, mai ales când a intrat în discuție căutarea unei cazări sau mâncarea. În plus, lipsa odihnei și-a spus cuvântul. Totuși, în această perioadă, gândurile concurenților s-au dus către cei dragi de acasă. (Vezi AICI echipele care au ajuns în Marea Finală)


Una dintre concurentele care și-au exprimat emoțiile, în timpul show-ului „America Express”, a fost chiar Andreea Antonescu. Artista în vârstă de 40 de ani s-a gândit constant la fiica ei, Sienna. În momentul în care concurenții au primit scrisori sau desene de la cei dragi, s-au emoționat extrem de tare. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au izbucnit în lacrimi, în acel moment, așteptând cu nerăbdare să își revadă copiii.

Vezi și CUM AU REACȚIONAT ANDREEA BĂLAN ȘI ANDREEA ANTONESCU DUPĂ CE AU FOST CRITICATE DE SCĂRLĂTESCU ȘI DOINA TEODORU: „NIMENI NU ȘTIE CÂT DE GREU A FOST”

Andreea Bălan și Andreea AntonescuAndreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express. Sursă foto: Captură video Antena 1

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, dărâmate emoțional la „America Express”, după ce au primit scrisorile de acasă

Deși au existat momente în care și-ar fi dorit să plece acasă, echipa Andre a rezistat, ajungând până în cea de-a zecea etapă de la „America Express”. În fiecare zi, dorul de casă devenea mai puternic, însă au ales să lupte, în continuare, pe „Drumul Aurului”.

„Noi am fost foarte determinate și am știut clar că dacă nu există acest impediment, și anume dorul de fetițe, și dacă ne ține producția destul de ocupate, astfel încât să nu ne fie dor de fetițe, noi ajungem cât mai departe, lucru pe care l-am și demonstrat.

A fost cel mai greu. Acesta a fost cel mai greu moment, dincolo de probele sportive, dincolo de faptul că trebuia să fim focusați non-stop, de oboseală și de toate probele care erau, scrisoarea de la Sienna m-a omorât. Am început să plâng”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Citește și CÂȘTIGĂTORII AMERICA EXPRESS 2023 ȘTIU CÂND VOR INTRA ÎN POSESIA MARELUI PREMIU. A FOST ANUNȚATĂ DATA MARII FINALE A SHOW-ULUI DE LA ANTENA 1

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la America Express. Sursă foto: Captură video Antena 1

Au ajuns în Marea Finală de la „America Express”

Deși a izbucnit în plâns când a văzut ce a primit din partea fiicei sale la „America Express”, artista devenise mai hotărâtă ca niciodată să lupte „până în pânzele albe”.

„Dacă până în secunda aia aș fi avut vreun moment în care voiam să plec acasă, și am avut momente în care voiam să plec acasă, văzând că îmi scrie «Mami, tu ești puternică», mi-am dat seama că merg până în pânzele albe, pentru că Sienna mă are pe mine ca exemplu. Și atunci îmi doresc pentru ea, și pentru cea mică, să nu le dărâme nimic în viața asta, să rămână în picioare, să fie conștiente de valoarea lor și să știe că își pot rezolva orice situație singure”, a continuat cântăreața, la „Xtra Night Show”.

Echipa Andre a ajuns în Marea Finală de la „America Express”.

Citește și MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA BĂLAN A REFUZAT UNUL DINTRE JOCURILE DE LA AMERICA EXPRESS: „M-AM DESFIGURAT, AM SEMN PE VIAȚĂ”

Sursă foto: capturi video Antena 1 – America Express

Cancan.ro