marți 24 ianuarie 9:44 AM

       Abonare la google news

Momente de panică la Survivor România 2023! Carmen Grebenișan s-a prăbușit, imediat după probă


Carmen Grebenișan a trecut prin momente grele în ultima ediție a competiției sportive Survivor România 2023. Creatoarea de conținut de pe rețelele de socializare s-a prăbușit sub ochii neputincioși ai colegilor săi de echipă.


Competiția din Republica Dominicană îi face pe mulți să își depășească propria condiție, iar Carmen Grebenișan a fost ultima „victimă”. Stresul, oboseala, lipsa hranei și soarele arzător au jucat un rol decisiv în ceea ce o privește pe „Faimoasa” care s-a prăbușit pe nisipul încins, după terminarea unei probe.

VEZI ȘI: Alex Delea a spus tot, după ce a văzut ce au pățit concurenții Survivor 2023! „Cei de acasă nu își pot imagina ce se întâmplă acolo”

Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România 2023, de pe Pro TV

Influencerița din echipa Faimoșilor s-a prăbușit în fața colegilor săi, după ce a parcurs traseul propus, alături de războinica Andreea Moromete. Deși nu s-a accidentat absolut deloc în timpul competiției, vedeta a leșinat și a avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor care au apărut imediat la fața locului.

Faimoșii au văzut-o pe Carmen că nu se simte deloc bine, motiv pentru care au încercat să o ducă la umbră, însă aceasta a căzut pe nisip și nu s-a mai putut ridica. Doc și Ionuț Iftimoaie i-au fost alături până în momentul în care medicii au ajuns la vedetă și au consultat-o.

„Stai la umbră acolo. Du-te la medic, Carmen!”, a susținut Ionuț Iftimoaie.

„Las-o, e cu mine. Lăsați-i oxigen, lăsați-i oxigen. Lăsați oxigen acolo. Plecați, lăsați”, a fost intervenția lui Doc, vizibil panicat de situația în care se afla colega sa întină pe nisipul fierbinte.

Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România. Foto: Facebook

NU RATA: Toți îl știu de Kamara, dar nu acesta este prenumele lui. Cum îl cheamă, de fapt, pe „faimosul” de la Survivor România 2023.

Teo, doctorul care îi însoțește pe concurenți și-a făcut imediat apariția și a ridicat-o pe Carmen Grebenișan de pe nisip, oferindu-i puțină apă pentru a se putea liniști. Ulterior, vedeta s-a întins pe banca amenajată lângă traseu. Din păcate, starea de rău a vloggeriței a fost cauzată de insolație și de lipsa alimentelor.

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat Daniel Pavel.

După terminarea probei, Faimoșii au câștigat 500 g de linte, fasole și orez, ceea ce i-a determinat să se bucure enorm. Carmen s-a întors alături de colegii săi și a spus câteva cuvinte despre ceea ce i s-a întâmplat.

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine.”, a spus Carmen Grebenișan la Survivor România, conform Pro TV.

Cancan.ro