marți 24 ianuarie 7:24 PM

       Abonare la google news

Mișcare importantă și surprinzătoare pe piața media din România. A semnat cu trustul Digi


Florin Prunea a ieșit în ultima perioadă din lumina reflectoarelor. După o perioadă de pauză, fostul internațional este gata de o nouă provocare. Prunea a acceptat propunerea celor de la Digi Sport de a deveni colaborator permanent. Astfel, fostul mare portar începe o aventură nouă în televiziune.


Florin Prunea a semnat cu cei de la Digi Sport. Fostul internațional va fi colaborator permanent

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Florin Prunea (54 de ani) s-a orientat către managementul sportiv. De-a lungul anilor el a fost manager în cadrul FRF, dar și al cluburilor Dinamo și Poli Iași. În perioada în care a lucrat la Federație atunci când președinte era Mircea Sandu. La sosira lui Rzăavna Burleanu la cârma FRF, Prunea a intrat rapid în conflict cu acesta și a demisionat. Nici la Dinamo și Poli Iași nu a avut mandate prea liniștite, el plecând cu scandal de la ambele cluburi.

Ieșit din lumina refelctoarelor de ceva vreme, Prunea este gata pentru o nouă provocare. Fostul mare internașional a acceptat propunerea celor de la Digi Sport de deveni colaborator permanent al postului TV. Anunțul a fost făcut de jurnalitul Radu Moraru în cadrul emisiunii DigiSport Special.

Atacantul pe care Florin Prunea îi prevede un viitor strălucit

Daniel Paraschiv (23 de ani) este unul dintre jucătorii care impresionat cel mai mult în acest sezon din Superliga. Atacantul lui FC Hermannstadt a marcat 9 goluri în acest sezon și se află pe locul doi în topul golgheterilor din Superliga, la egalitate cu Denis Alibec și Marko Dugandzic. Evoluțiile bune ale lui Paraschiv au trezit interesul mai multor echipe din străinătate.

Florin Prunea s-a declarat extrem de încântat de jocul tânărului atacant de la FC Hermannstadt. Fostul mare internațional român consideră că Paraschiv ar trebui să plece cât mai repede la o echipă din străinătate. Tototdată, Prunea crede că acesta este singurul atacant din România care poate face față cu brio în fotbalul mare.

Dacă aveam atacant, aveam atacant la echipa națională. Noi nu avem atacant la echipa națională, de unde să avem la echipele de club? Din păcate, nu vine nimic din urmă.

Îl avem pe băiatul ăsta de la Sibiu, Paraschiv. Mi se pare că va fi un atacant bun, dacă are grijă de el și să meargă să facă pasul spre altă echipă. În rest, nimic, zero”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Playsport.ro