Mireasa din imagine a fost părăsită în fața altarului. De necrezut ce a făcut soacra mică imediat după - Știrile.eu

miercuri 1 februarie 2023 9:43 PM

Mireasa din imagine a fost părăsită în fața altarului. De necrezut ce a făcut soacra mică imediat dupăCeea ce trebuia să fie cea mai importantă zi din viața unei tinere s-a transformat într-un coșmar. Fata a fost părăsită de logodnicul ei chiar în ziua nunții, nuntă în care a investit 35.000 de euro. Ireal ce a putut să facă mama fetei imediat după dezastru. 

Quinn Duane din Sacramento, din California, a avut parte de o experiență pe care nu o va uita toată viața. Și-a dedicat toată energia, timpul, dar și o sumă frumușică de bani, mai exact, 35.000 de dolari, pentru propria nunță, plus nunta de miere care, de asemenea, a fost achitată.

Vezi și: ANA MARIA MĂRGEAN, CÂȘTIGĂTOAREA ROMNII AU TALENT 2021, A FĂCUT PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE I-A CUCERIT PE AMERICANI

Cu doar câteva ore înainte de începerea nunții, logodnicul tinerei s-a răzgândit și nu s-a mai prezentat la propria nuntă. Banii erau deja chelțuiți pe unul dintre cele mai luxoase restaurante, mirele nu a mai participat la eveniment, însă mama miresei a reușit să găsească o soluție ingenioasa.

Mama tinerei a reușit să facă o faptă bună pentru oamenii nevoiași

Mai exact, femeia a invitat o mulțime de oameni fără adăpost să se bucure de tot ceea ce ar fi trebuit să fie nunta fiicei sale. Astfel, nunta s-a transformat într-un eveniment caritabil, eveniment ce a adus zâmbetul pe buzele oamenilor nevoiași. ”Invitații” au fost serviți cu cele mai fine preparate, printre care fructe de mare, somon și multe alte bunătăți.

Oamenii fără adăpost au avut parte de o masă cum nu se așteptau/ Sursă foto: Captură video

Să pierzi ceva atât de important pentru tine însuți și apoi să îl oferi altcuiva, este cu adevărat bunătate, cu adevărat amabilitate”, a spus una din femeile nevoiașe, despre nunta anulată, potrivit yourtango.com

Cât despre nunta de miere, mireasa și mama ei au decis să petreacă împreună vacanța în Belize care a fost și ea achitată cu mult înainte de nuntă.

Cancan.ro