Mircea Rednic, laude pentru unul dintre jucătorii lui FC U Craiova: „Este un profesionist desăvârşit!” - Știrile.eu

marți 5 ianuarie 2021 1:35 PM

Mircea Rednic, laude pentru unul dintre jucătorii lui FC U Craiova: „Este un profesionist desăvârşit!”Mircea Rednic, antrenorul lui FC Viitorul, a vorbit la superlativ despre fundașul celor de la FC U Craiova, Jeremy Huyghebaert. Acesta l-a antrenat pe fundașul belgian, în perioada în care era tehnicianul lui Mouscron.

Jeremy Huyghebaert (31 de ani) a fost transferat de FC U Craiova, liber de contract, în vara anului trecut, de la Mouscron. Belgianul mai are contract până la finalul actulului sezon cu gruparea olteană.

FC U Craiova se află pe primul loc din Liga 2, cu 30 de puncte obținute, după 14 meciuri jucate.

Mircea Rednic, laude pentru unul dintre jucătorii lui FC U Craiova

„Puriul” îl apreciază foarte mult pe fundașul Jeremy Huyghebaert. Acesta își dorește ca FC U Craiova să promoveze și să-l întâlnească pe fostul său elev în meciurile din Liga 1.

„Îl cunosc bine pe Jeremy şi mă bucur că îi merg bine lucrurile la Craiova. L-am avut ca fotbalist la Mouscron şi ştiu foarte bine ce poate. El este un profesionist desăvârşit şi îşi vede doar de munca pe care o are de făcut. Este şi un familist convins, iar acest lucru îl face să se pregătească în linişte şi cu maximă concentrare si seriozitate.

Nu ştiu câţi jucători cu CV-ul său ar fi acceptat să joace în Liga 2 din România, poate că pentru unii este surprinzător, dar el a acceptat acest lucru deoarece îi plac provocările, iar proiectul pe care Adrian Mititelu i l-a propus a fost unul extrem de serios. Chiar îmi doresc ca FC Universitatea Craiova să promoveze în Liga 1, deoarece ţin mult la Adrian Mititelu şi îmi doresc ca echipa lui să promoveze.

Vreau să mă reîntâlnesc de la vară cu Jeremy şi în mod sigur meciul din Liga 1 dintre Viitorul şi FC Universitatea o să fie unul foarte interesant. Jeremy este un jucător cu foarte multe calităţi, iar el te poate ajuta la nevoie şi de pe postul de fundaş central. Este un jucător cu un plasament foarte bun şi are o pasă precisă, atunci când urcă să ajute echipa pe partea stângă de atac. În mod sigur Jeremy poate să joace la echipele noastre de top din Liga 1 şi este un jucător reprezentativ pentru FC Universitatea Craiova”, a declarat Mircea Rednic, pentru Editie.ro.

Sursa: Prosport.ro