marți 24 ianuarie 8:14 PM

       Abonare la google news

Mircea Badea, reacție vehementă în cazul Anei Oros, femeia sfâșiată de câini. „Este halucinant ce aud”


În urmă cu trei zile o femeie a fost sfâșiată de o haită de câini în zona Lacului Morii din Capitală. Cadrele medicale ce au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea și au declarat decesul. Cazul Anei Oros a stârnit numeroase reacții, iar printre cei care au vorbit despre cele întâmplate s-a numărat și Mircea Badea. Acesta a avut o reacție vehementă.


Cazul Anei Oros a fost puternic mediatizat și a fost pusă presiune pe autorități ca problema câinilor maidanezi să fie rezolvată. Însă, ce a atras atenția este faptul că femeia a mai trecut printr-o situație similară în primăvara anului trecut. Aceasta a fost atacat în același loc de câini și a ajuns la spital cu leziuni grave. Din fericire, atunci a reușit să supraviețuiască, însă nimeni nu înțelege de ce s-a mai întors în acel loc.

Despre acest lucru a vorbit și Mircea Badea. Acesta a avut o reacție vehementă mai ales atunci când a afla că prietenii femeii spun că aceasta a alergat în același loc pentru a-și învinge frica.

„E o întrebare corectă: de ce s-a mai dus a doua oară în locul în care a fost mușcată de câini? Iar prietenii ei spun că voia să-și învingă fricile. Dumneavoastră ați mai auzit așa ceva? Dacă prietenii ei nu mint, întrebarea este foarte corectă: ce a mai căutat acolo a doua oară? Acolo nu era vorba de învins fricile, era vorba de învins o haită de câini. Fricile ți le învingi, dar cu haita cum faci? Pe haită o învingi și pe ea? Este halucinant ce aud

Sunt absolut sătul să aud discursul absolut debil din societate cu privire la frică. Frica există. Și este bine că există frică în doze rezonabile. Frica există la om din motive corecte și anume păstrează viața, sănătatea și integritatea. Frica te păzește de multe nenorociri. Dacă frica ajunge să te consume este altă discuție. Dar frica este bună la om pentru că frica ți-o mai poți învinge, dar haita de câini nu. Și mori”, a declarat Mircea Badea.

(VEZI ȘI: DUHOVNICUL ANEI OROS FACE LUMINĂ! MOTIVUL PENTRU CARE FEMEIA S-A ÎNTORS ÎN LOCUL ÎN CARE MAI FUSESE ATACATĂ DE CÂINI)

Soțul Anei Oros, mesaj sfâșietor

Familia Anei Oros este răpusă de durere, iar acum soțul acesteia a transmis primul mesaj, de când s-a întâmplat tragedia. Pe lângă câteva cuvinte în memoria soției sale, bărbatul a anunțat și când va avea loc înmormântarea. Se pare că funeraliile vor avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, în orașul natal, Baia Mare.

„Mi-e dor de tine, Ana! Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde, încă o dată cu toții. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile”, a scris soțul Anei Oros, pe rețelele sociale.

(CITEȘTE ȘI: ÎȚI ÎNGHEAȚĂ SÂNGELE! DETALIUL PE CARE L-AU OBSERVAT MARTORII, ÎN TIMP CE ANA OROS ERA UCISĂ DE CÂINI)

Cancan.ro