Ministerul Sănătății reacționează după ce Halep a anunțat, prin ProSport, că vrea să se vaccineze: „Să fim ca Simona!" VIDEO - Știrile.eu

miercuri 6 ianuarie 2021 4:03 PM

Ministerul Sănătății reacționează după ce Halep a anunțat, prin ProSport, că vrea să se vaccineze: „Să fim ca Simona!” VIDEOMinisterul Sănătăţii folosește imaginea Simonei Halep în campania de vaccinare din România, după ce campioana de la Wimbledon a mărturisit Prosport.ro că vrea să se vaccineze anti-Covid pentru a pune capăt pandemiei.

Simona Halep este preocupată de lupta împotriva noului coronavirus, jucătoarea de tenis declarând în exclusivitate pentru Prosport.ro că vrea să se vaccineze atunci când va avea ocazia.

Campania de vaccinare care cuprinde populația generală care nu lucrează în sistemul medical sau în domenii esențiale și nu face parte din categorii de risc este estimată să înceapă în luna aprilie.

Ministrul Sănătății folosește imaginea Simonei Halep în campania de vaccinare, după declarațiile făcute de sportivă pentru Prosport.ro

„Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci şi un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală: ‘Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie’, a spus Simona.

Cu toţii noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile şi oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, a arătat Ministerul Sănătății pe Facebook.

Simona Halep, răspuns categoric la întrebarea dacă se vaccinează anti-Covid

Simona Halep (29 de ani) își dorește să se vaccineze pentru a pune capăt pandemiei care a lovit nu doar tenisul, ci întreg sportul mondial! România a început deja campania de vaccinare cu care Simona este de acord.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva noului coronavirus, Simona a avut un răspuns categoric: „Sigur! Dacă o să am posibilitatea să mă vaccinez, sigur mă voi vaccina, pentru că eu consider că este un lucru bun. Trebuie să scăpăm odată de această pandemie!”, a declarat Simona pentru Prosport.ro. 

Sursa: Prosport.ro