luni 4 ianuarie 9:27 AM

       Abonare la google news

Mike Tyson, anunț important pentru anul 2021. „Primul show a doborât recorduri. Abia aștept să mă bat din nou”


La 54 de ani, „Iron Mike” are încă mult entuziasm după partida demonstrativă cu Roy Jones Jr. de la sfârșitul anului 2020. Este mai mult ca sigur că marele pugilist se va întoarce pe ring.


„Absolut”. Așa a afirmat Mike Tyson recent într-o discuție prin Instagram cu Patrick Mouratoglou, fost antrenor de jucători de tenis dar și a valoroasei Serena Williams, despre o revenire ipotetică pe ring în noul an 2021.

Fostul campion mondial american a jucat într-un meci caritabil la Los Angeles la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, cu o altă fostă glorie, Roy Jones Jr. Tyson a fost mult mai activ de la început până la sfârșit, împotriva unui adversar care a terminat mult mai obosit și care a purtat mănuși cu culorile celor de la Los Angeles Lakers în omagiu adus lui Kobe Bryant.

Mike Tyson, anunț important pentru anul 2021. „Primul show a doborât recorduri. Abia aștept să mă bat din nou”

Partida s-a încheiat cu o remiză, dar a plăcut și acum „Iron Mike” e tot mai nerăbdător. „Primul nostru show a doborât recorduri. Acum toată lumea este interesată de o nouă luptă”, spune el. Conform cifrelor făcute publice după meciul de la Las Vegas, Mike Tyson a dat 67 de pumni, aproape dublu față de Roy Jones Jr., care a livrat 37 de pumni. 

„M-am simțit foarte bine, cu încredere. Am simțit că pot s-o fac din nou”, a declarat marele pugilist, un personaj controversat, care până atunci era recunoscut pentru izbucnirile sale verbale și pentru noile sale ocupații, printre care cultivator de marijuana.

Multiplu campion mondial la profesionişti, la categoria grea, Tyson s-a retras din box în 2005, după ce a fost învins de Peter McBride. Eliberat de presiunea sportului său, Tyson şi-a îndreptat treptat viaţa şi a scăpat de dependenţa de droguri de mare risc.

Sursa: Prosport.ro