luni 23 ianuarie 6:54 PM

       Abonare la google news

Mihai Stoichiță se laudă singur în privința lui Mirel Rădoi: „Iată că am avut dreptate”. Angajatul FRF, laude la adresa fostului selecționer


După despărțirea de Universitatea Craiova, Mirel Rădoi nu a stat prea mult fără echipă. El a semnat cu formația saudită Al Tai. Această mutare a fost aplaudată de Mihai Stoichiță, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului selecționer. Oficialul FRF nu a uitat să reamintească că a avut încredere deplină în Rădoi atunci când l-a propus la cârma naționalei României.


Mihai Stoichiță, cuvinte de laudă la adresa lui Mirel Rădoi

După despărțirea de Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a luat o pauză de doar o lună. Fostul selecționer al României a semnat cu echipa Al Tai, ocupanta locului 9 în campionatul din Arabia Saudită. Echipa traversează o perioadă delicată, bifând nu mai puțin de patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri jucate. Rădoi se va duela în Arabia Saudită cu Marius Șumudică și Cristiano Ronaldo. Fostul selecționer a semnat pentru un an și umătate și va avea un salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon.

Mutarea aceasta a fost comentată și de Mihai Stoichiță. Oficialul FRF a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Rădoi. Totodată, Stoichiță nu a uitat să reamintească încrederea pe care i-a acordat-o lui Rădoi atunci când l-a propus la conducerea echipei naționale a României.

Iată că am avut dreptate. Alt răspuns nu am. Să îi dea Dumnezeu sănătate și noroc.

E antrenor de valoare, altfel nu ajungea acolo. Este un tip bine pregătit, e pasionat de fotbal. Poate uneori este cam încăpățânat. În lumea asta ar trebui să fie mai maleabil. Dar Mirel are un caracter puternic Este un antrenor de valoare, ca alții pe care i-am promovat. Dar nu vreau să mai intru în detalii.

O să reușească în viața asta de antrenor, în viața complicată de antrenor. Ce să-i spun? Nu am vorbit cu el. Am fost luat prin surprindere, dar mi-ați făcut săptămâna mai frumoasă. E prima veste bună primită”, a spus Mihai Stoichiță la Pro Arena.

Marian Iancu l-a criticat dur pe Rădoi pentru atitudinea sa de la Universitatea Craiova

Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timișoara, l-a taxat dur pe Mirel Rădoi pentru atitudinea sa față de jucătorii de la Universitatea Craiova. Iancu consideră că fostul selecționer și-a luat atribuții în Bănie mult peste fișa postului său.

Rădoi la Craiova s-a implicat mult peste fișa postului, nu poți tu să iei măsuri represive, tu antrenor care depinzi de rezultate. Dacă simți nevoia de măsuri, trebuie să-i spui conducătorului, cel care nu depinde de rezultate, să ia măsuri.

Cum e Becali, cum ar trebui să fie Rotaru, cei care au drept de dispoziție nu se implică și nu intervin. Rădoi, ați văzut ce a făcut, a vrut să facă mai mult decât trebuie”, a spus Marian Iancu.

Playsport.ro