Michael Schumacher a împlinit 52 de ani! Au trecut 8 ani de la teribilul accident de schi - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 3:56 PM

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani! Au trecut 8 ani de la teribilul accident de schiMichael Schumacher, de şapte ori campion mondial în Formula 1, grav rănit într-un accident de schi la 29 decembrie 2013, a împlinit, duminică, 52 de ani.

Pe 3 ianuarie 1969 se năştea, la Hurth (Germania), legendarul pilot de curse Michael Schumacher! Germanul care duminică a împlinit 52 de ani deţine recordul pentru cele mai multe campionate câştigate în Formula 1, la egalitate cu Lewis Hamilton.

Neamţul a suferit un accident la ski în 2013, iar de atunci starea lui de sănătate a fost foarte bine ascunsă de ochii publicului. Fostul său şef de la Ferrari, Jean Todt, a spus că îl vizitează de mai multe ori pe lună şi îl vede pe Michael cum luptă.

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani. Ce a spus Jean Todt desprea starea de sănătate a neamţului

Recent, Jean Todt, fost șef al scuderiei Ferrari şi bun prieten cu Michael Schumacher, a vorbit despre starea marelui campion: „Am văzut împreună cu Schumacher multe curse şi o să mai văd. Repet, vom vedea în continuare multe curse. Ştiţi că starea lui de sănătate nu este un subiect pe care familia să îl discute public.

Iar eu simt că fac parte din această familie. Michael luptă în fiecare zi şi o să continue să lupte. Are o adevărată echipă lângă el, dar atât pot să vă spun, restul e privat”, a spus fostul lider al scuderiei, pentru Gazzetta dello Sport, despre legendarul pilot în vârstă de 52 de ani

Fiul lui Michael Schumacher va concura în noul sezon din Formula 1

Mick Schumacher (21 de ani), fiul lui Michael, a câştigat în luna decembrie titlul mondial la Formula 2, pregătindu-se acum pentru debutul în Formula 1. El urmează să piloteze un monopost Haas.

Schumacher jr. va intra în Marele Circ la 30 de ani de la debutul tatălui său, septuplu campion mondial, care a avut loc în 1991, la Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps.

Sursa: Prosport.ro