Mesajul neașteptat făcut de Smiley, cu o zi înainte de nunta cu Gina Pistol: „Mâine nu e promis” - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 10:42 PM

Mesajul neașteptat făcut de Smiley, cu o zi înainte de nunta cu Gina Pistol: „Mâine nu e promis”Cu doar câteva ore înainte de nunta cu Gina Pistol, Smiley a transmis un mesaj care a lăsat fanii fără cuvinte. Artistul a postat o imagine cu prezentatoarea de la Chefi la cuțite și fiica lor, la mare, alăturat unui text plin de subînțeles. Puțini ar putea pricepe ce a vrut, de fapt, să transmită antrenorul de la PRO TV. 

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 7 ani și au o fetiță pe nume Josephine. După multă vreme în care au spus, tare și clar, că nu-și doresc să ajungă la altar, au dezvăluit faptul că artistul a cerut-o în căsătorie pe prezentatoarea TV încă din luna decembrie a anului 2021! Mai sunt doar câteva ore până la eveniment, iar cântărețul a profitat de moment, spunând:

„Trăim într-o lume care știe atât de bine sa scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor, dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea sta mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”

Smiley, Gina Pistol și fiica lor / Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Obiectul ciudat pe care Gina Pistol îl pune lângă ringul de dans, la nunta cu Smiley. E premieră pentru o mireasă)

Ce pantofi și cercei va purta Gina Pistol la nunta cu Smiley

Nu doar antrenorul de la Vocea României a vrut să-și ia fanii prin surprindere, ci și prezentatoarea de la Chefi la Cuțite. Gina Pistol a postat, pe rețelele de socializare, imagini cu pantofii săi de mireasă, dar și cu cerceii.

Pantofii și cerceii pe care îi va avea Gina Pistol la nuntă / Sursă foto: Facebook

Așa cum se poate observa și în imagini, vedeta a ales să asorteze ținuta sa cu accesorii simple, cât mai apropiate de culoarea rochiei.

(CITEȘTE ȘI: Supriza de proporții pe care Smiley i-o pregătește viitoarei mirese: a comandat, în regim de urgență, vinul Gina Pistol!)

Smiley și Gina Pistol, scumpi la vedere! Cât cer artiștii pentru evenimentele private

Pentru prezența la evenimente private, onorariul pe care îl primește Smiley este între 6.000 și 7.000 de euro. Prețul poate varia, în funcție de durată și de complexitate. Nici Gina Pistol nu se lasă mai prejos. Cine dorește să o vadă la un eveniment corporate ca prezentatoare are de scos din buzunar 1.000 de euro pentru o oră.

Cuplul de celebrități vine și la nunți, unde prezentatoarea de la Antena 1 este maestrul de ceremonii, iar patronul casei de producție, cântă. Suma pentru un astfel de pachet este de minimum 12.000 de euro, după cum au dezvăluit sursele pentru CANCAN.RO.

Cancan.ro