Mesajul lui Raed Arafat de Anul Nou 2021. "Ne va marca viaţa" - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 2:06 PM

Mesajul lui Raed Arafat de Anul Nou 2021. „Ne va marca viaţa”Mesajul lui Raed Arafat de Anul Nou 2021. Şeful DSU le-a urat românilor ca 2021 „să fie un an mai bun”, după ce a trebuit „să facem faţă unor provocări fără precedent”.

Mesajul lui Raed Arafat de Anul Nou 2021

„Anul 2020 a fost anul provocărilor; un an fără precedent în istoria recentă, care ne va marca viaţa mult timp înainte.

Un an care ne-a arătat cât de uniţi ar trebui să fim şi cât de greu este să ne luptăm dezbinați şi să facem faţă unor provocări fără precedent.

Vă urez ca anul nou să fie unul mult mai bun, un an al speranței, al reușitelor, plin de realizări şi mai ales unul care sa aducă tuturor sănătate!

La Multi Ani!”, a scris Raed Arafat, pe Facebook.

Citeşte şi: Dana Budeanu a ales „fătălăul anului 2020”

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou 2021. „Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape”

„Dragi români,

Ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viața noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent.

Vă mulțumesc pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă și pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus și de a-i proteja pe semenii noștri. Din păcate, prea mulți oameni au pierdut lupta cu boala și gândurile mele se îndreaptă acum și către familiile îndoliate.

Un mesaj special de apreciere și recunoștință transmit medicilor și personalului medical, care au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți.

Privim spre Noul An cu multă speranță și încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând!

Vă doresc tuturor multă sănătate și un An Nou fericit! La mulți ani!”, este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou 2021″, a transmis preşedintele României.

 

Sursa: Romaniatv.net