Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii, regina ingerilor, LUNI 4 IANUARIE 2021 - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 12:39 AM

Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii, regina ingerilor, LUNI 4 IANUARIE 2021Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 4 IANUARIE 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

HOROSCOP 4 ianuarie 2021. Atenţie la secrete, ce spun astrele

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii: BERBEC
Plin de sanatate

Urmareste-ti starea de sanatate. Fii atent la programul de somn si la alimentatie, pentru a te asigura ca esti plin de sanatate. Consuma mai multe alimente proaspete, organice, consuma mai multa apa, evita alimentele procesate sau bauturile cu chimicale. In acest fel te vei bucura de mai multa energie, vei putea dormi mai bine si iti vei putea indeplini cu succes misiunea divina.

Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii: TAUR
Vindecare

Rugaciunile tale cu privire la o vindecare au fost auzite. Fii recunoscator, multumeste-I Lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si ingerilor ca sunt alaturi de tine si te sustin. Continua sa te rogi pentru tine si pentru cei dragi tie, pentru ca rugaciunile au rolul lor. In plus, bucura-te de propriile abilitati de a te vindeca. Urmeaza-ti intuitia si vei sti ce ai de facut. Ajuta-i si inspira-i pe cei de langa tine.

Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii: GEMENI
Educatie

Continua-ti studiile, indiferent ce simti in acest moment. Nu intrerupe cursurile, indiferent despre domeniul in care activezi. Poate fi vorba, de asemenea, de cursuri de dezvoltare spirituala sau personala, nu neaparat academice sau profesionale. Nu te ingrijora ca n-ai suficient timp sau suficienti bani. Cere sprijinul Fecioarei Maria si se vor indeplini toate conditiile pentru a obtine ceea ce-ti doresti. Ai incredere si mergi inainte cu optimism. Vei gasi si resursele financiare, si timpul necesar sa faci acele cursuri care vor contribui la misiunea ta divina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Sursa: Romaniatv.net