Meci de coșmar pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin. Ce șanse mai au giuleștencele la calificare - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 6:15 PM

Meci de coșmar pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin. Ce șanse mai au giuleștencele la calificare


Rapid este aproape de eliminarea din Liga Campionilor la handbal feminin. Giuleștencele au pierdut meciul de la Ljubljana și are de recuperat un deficit important, în manșa retur, de la București.


Rapid, eșec usturător în Liga Campionilor. Misiune grea pentru echipa lui Kim Rasmussen

Venirea antrenorului danez nu a adus, încă, revirimentul așteptat de conducerea giuleștenilor. Câștigătorul Ligii Campionilor cu CSM București, Rasmussen l-a înlocuit pe Viver, omul care a adus titlul pentru Rapid. Buceschi și compania au câștigat primele două meciuri în campionat, dar Rasmussen pusese ochii pe dubla cu Krim Ljubljana, din play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor. Din păcate pentru rapidiste, meciul din Slovenia a fost unul ratat, în ciuda unui start de meci perfect. Rapid a avut 3-0, 4-1 sau 8-4, dar nu a reușit să concretizeze acest avantaj. Gazdele au fost conduse magistrat de veterana Radicevic, iar Krim a profitat de o perioadă de degringoladă a giuleștencelor.

Repriza secundă a fost una de coșmar, mai ales pentru atac. Portărița Arenhart a făcut un meci mare pentru Krim, iar gazdele au marcat la fiecare fază aproape. La final s-a terminat 29 – 24, o diferență de 5 puncte de întors, la București. Nu este chiar o misiune imposibilă, dar jucătoarele lui Rasmussen vor trebui să fie la înălțime. Mai ales că vor beneficia și de o galerie a Rapidului la înălțime.

Fanii Rapidului nu uită și nu iartă. „Dacă ea ne înjură de morți, noi ce să facem?”

Liviu „Bocciu” Ungurean, liderul suporterilor rapidiști a detaliat conflictul dintre giuleșteni și jucătoarea CSM-ului. Bocciu a explicat de ce galeria a înjurat-o pe sportivă, la ultima partidă directă.

În contextul în care ea ne înjură de morți și de familie, mi se pare normal să o înjurăm și noi pe ea. Sunt filmări. Vă dau eu filmarea de la meciul din Giulești de anul trecut când ratează de la 9 metri. noi o respectăm pe handbalista Cristina Neagu dar ce te aștepți când ne înjuri, să îți dăm flori? a declarat șeful suporterilor rapidiști, pentru Fanatik.

În același timp, Bocciu a promis că jucătoarea va fi ignorată la următoarele partide de fanii rapidiști. Aceștia nu o vor mai băga în seamă pe campioană.

S-a victimizat prea mult. Noi o vedeam o luptătoare, o tigroaică, pentru că joacă la tigroaicele de la echipa primăriei CSMB sau cum se numesc, dar eu sunt dezamăgit de atiutdinea ei și a lui Vasilică (Adi Vasile, antrenorul CSM – n.red). Pentru noi a devenit persona non grata. S-a victimizat, apoi a mers la meciul lui Dinamo și ne-a înjurat de morți, ne-a făcut țigani și în toate felurile. Noi nu o mai cunoaștem pe Cristina Neagu, a încheiat Bocciu

Playsport.ro