sâmbătă 2 ianuarie 7:10 PM

       Abonare la google news

Mauricio Pochettino a devenit oficial antrenorul lui PSG! Prima reacție a fostului mare fundaș: „Am amintiri minunate!” | VIDEO


Mauricio Pochettino este oficial antrenorul lui PSG! Argentinianul a semnat pe un an și jumătate cu campioana Franței și are misiunea să câștige Liga Campionilor, trofeu ratat de Thomas Tuchel. Pochettino va debuta pe banca lui PSG miercuri, 6 ianuarie, atunci când PSG are meci cu rivala Saint-Etienne.


În vârstă de 48 de ani, Pochettino a dus-o pe Tottenham în finala Ligii Campionilor, dar sosirea la PSG este specială. Mauricio a fost fundașul central al parizienilor și chiar căpitanul echipei, bifând în total 95 de meciuri, între 2001 și 2003.

Pochettino îi va avea ca secunzi la PSG pe Jesus Perez, Toni Jimenez şi Miguel D’Agostino. Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a fost cel care a anunțat mutarea șeicilor în privința băncii tehnice, după despărțirea de germanul Thomas Tuchel, aflat acum aproape de Barcelona. Sub comanda lui Tuchel, PSG a obținut două titluri de campioană, două Supercupe ale Franței, o Cupă a Ligii Franței, precum o Cupă a Franței. În plus, campioana din Ligue 1 a ajuns până în finala Ligii Campionilor, din sezonul trecut, acolo unde a fost învinsă de Bayern Munchen. Nemții s-au impus cu 1-0, la Lisabona.

Mauricio Pochettino, noul antrenor al lui PSG: „Sunt extrem de fericit!”

„Sunt extrem de fericit și onorat să devin antrenorul lui PSG. Mulțumesc clubului pentru încrederea avută în mine. După cum știți, acest club a ocupat mereu un loc special în inima mea. Am amintiri minunate, în special cu atmosfera de pe Parc des Princes.

Această echipă are un potențial fantastic, iar eu și staff-ul meu vom face tot posibilul să obținem cele mai bune rezultate în toate competițiile, să dăm echipei acea identitate combativă și de atac pe care suporterii au iubit-o mereu”, a spus Pochettino pentru site-ul oficial al lui PSG.

Campioana Franței i-a dedicat și un material video special lui Pochettino, care n-a mai pregătit nicio echipă de când a plecat de la Spurs.

Sursa: Prosport.ro