Marius Șumudică, reacție nervoasă după remiza cu Erzurum. „Fotbalul s-a stricat! Jucătorii mei să joace cu mâinile în buzunare!” - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 6:04 PM

Marius Șumudică, reacție nervoasă după remiza cu Erzurum. „Fotbalul s-a stricat! Jucătorii mei să joace cu mâinile în buzunare!”Marius Șumudică a reacționat nervos după ce Gaziantep a remizat cu Erzurum, scor 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1.

Antrenorul formației Gaziantep Gazișehir, Marius Șumudică, s-a declarat nemulțumit de modul în care echipa sa a fost antrenată la meciul cu Erzurum.

Marius Șumudică susține că o să ceară producătorului de echipament al celor de la Gaziantep să le facă fotbaliștilor săi șorturi cu buzunare pentru ca aceștia să nu mai fie acuzați că își folosesc mâinile.

Marius Șumudică, reacție nervoasă după remiza cu Erzurum

„Părerea mea despre VAR s-a schimbat, a stricat fotbalul. O să vorbesc cu producătorul de echipament, de la următorul meci să avem șorturi cu buzunare. Jucătorii mei să joace cu mâinile în buzunare. N-o să își mai scoată mâna din buzunar. 

Dacă pierdem, pierdem, asta e, o s-o facem cu mâinile în buzunare. S-a dat un fault ca la baschet, dar nu mai vorbesc, că dacă vorbesc mult, o să mă suspende și nu vreau să văd meciurile din tribună”, a declarat Marius Șumudică la finalul meciului dintre Gaziantep și Erzurum, scor 1-1.

Gaziantep, la două puncte de liderul Alanyaspor

După 15 etape jucate în sezonul 2020 – 2021 din Super Lig, Gaziantep se află pe locul 3 în clasament, cu 28 de puncte, la două distanță de de Alanyaspor, dar echipa lui Marius Șumudică are un joc în minus față de lider, și la unul în spatele lui Galatasaray, formația de pe locul 2 care are 29 de puncte și 14 meciuri.

Pentru Gaziantep urmează meciul de pe teren propriu cu Ankaragucu, marți, 5 ianuarie, de la ora 15.00. Rivala echipei antrenate de Marius Șumudică se află pe poziția a 17-a în clasamentul din Super Lig, cu 15 puncte, la egalitate cu Glenclerbirligi.

Sursa: Prosport.ro