Mariuș Șumudică, promisiune euforică în dimineața Noului An: „O să mă întorc acasă și o să câștig titlul de campion cu Rapid. Vă promit că va sosi această zi!” VIDEO - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 11:56 AM

Mariuș Șumudică, promisiune euforică în dimineața Noului An: „O să mă întorc acasă și o să câștig titlul de campion cu Rapid. Vă promit că va sosi această zi!” VIDEOMarius Șumudică a scris istorie în Turcia în utima perioadă! Românul de pe banca lui Gaziantep a impresionat pe toată lumea și a fost desemnat antrenorul anului 2020 în ancheta jurnaliștilor de la Futbol Arena. În această dimineața, prima din 2021, a decis să trimită un mesaj de suflet echipei pe care o iubește cel mai mult, Rapid.

După trecerea în Noul An, probabil după petrecere și înainte de somn, tehnicianul român s-a filmat pe Facebook adresând un mesaj emoționant fanilor rapidiști.

Marius Șumudică câștigat ca jucător, alături de Rapid, titlul de campion al României în 1999 precum și Cupa României în 1998 și 2002.

Mariuș Șumudică, promisiune euforică în dimineața Noului An: „O să mă întorc acasă și o să câștig titlul de campion cu Rapid. Vă promit că va sosi această zi!”

„Doresc tuturor rapidiștilor un an bun, un an prolific, un an care să le aducă promovarea, să se bucure de noua arenă, Giuleștiul rămâne Giulești, inima mea bate pentru Rapid și n-am putut să trec peste această noapte fără a trimite un mesaj către toți rapidiști. Vă iunesc, sunteți în sufletul meu. Sunt unul dintre voi, nu vă voi trăda niciodată!

Printre alte dorințe profesionale, care doresc să mi se implinească, eu activând în Turcia, știți foarte bine, o mare dorință de-a mea este ca Rapidul să promoveze, să mă întorc acasă și să cîștig titlul de campion cu Rapid. Vă promit că va sosi această zi! Vă iubesc și vă doresc sănătate și numai bine”, a declarat Șumudică, așezat cu capul pernă și fără a fi aprinsă lumina în locul de unde se filma cu telefonul pentru a posta clipul pe Facebook.

Gaziantep a învins-o în ultima etapă pe Alanyaspor cu scorul de 3-1, în etapa cu numărul 15 din prima ligă a Turciei și a urcat pe locul 4 în clasament! Cu Marius Șumudică pe banca tehnică, Gaziantep a pierdut un singur meci în acest sezon, cel cu Galatasaray din prima etapă, scor 0-3.

Marius Șumudică a dezvăluit că a depus actele pentru a deveni cetățean turc, iar președintele lui Gaziantep a confirmat miercuri informația, lăsând de înțeles că sunt șanse mari ca solicitarea tehnicianului să fie acceptată.

Sursa: Prosport.ro