duminică 3 ianuarie 9:41 AM

       Abonare la google news

Marius Șumudică, nervos după ce a ratat șansa de a fi lider în Turcia: „Părerea mea despre VAR a început să se schimbe, chiar distruge fotbalul”


Marius Șumudică, antrenorul formației Gaziantep, a continuat declarațiile în presa turcă după ce Gaziantep a remizat sâmbătă în deplasare cu ErzurumBB, scor 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1. Echipa sa a fost sancționată cu un penalty acordat cu mare ușurință în minutul 90+6.


După 15 etape jucate în sezonul 2020-2021 din Super Lig, Gaziantep se află pe locul 3 în clasament, cu 28 de puncte, la două distanță de de Alanyaspor, dar echipa lui Marius Șumudică are un joc în minus față de lider, și la unul în spatele lui Galatasaray, formația de pe locul 2 care are 29 de puncte și 14 meciuri.

Pentru Gaziantep urmează meciul de pe teren propriu cu Ankaragucu, marți, 5 ianuarie, de la ora 15.00.

Marius Șumudică, nervos după ce a ratat șansa de a fi lider în Turcia: „Părerea mea despre VAR a început să se schimbe, chiar distruge fotbalul”

„Terenul nu era potrivit pentru fotbal. Nici o echipă nu a putut controla mingea. Gazonul a fost oribil, ca să nu dau vina și pe vremea potrivnică. Fotbalul nu s-a jucat astăzi pe acest teren. Adversarul nostru a jucat doar cu minge lungă. 

Am primit un cartonaș galben. Când am întrebat de ce, s-a spus că este pentru că l-am felicitat pe arbitru.

După meci, doar m-am dus la arbitru și l-am felicitat, dar am primit un cartonaș galben, nu am înțeles de ce. Uneori comit și eu greșeli, îmi recunosc erorile.

M-am dus și am dat noroc, mă întreb care este motivul acestui cartonaș galben. Alți antrenori și toți jucătorii merg și îl felicită pe arbitru la sfârșitul meciului. Este supărător când îl felicit? Nu am insultat pe nimeni, nu am spus nimic. Părerea mea despre VAR a început să se schimbe, chiar distruge fotbalul”, a spus Șumudică, deranjat că nu s-a intervenit în această fază.

Antreorul român mărturisește în presa turcă faptul că a revăzut de mai multe ori faza din care s-a dictat penalty-ul din minutele de prelungire

„Dacă aceeași fază ar fi fost la mijlocul terenului, nu s-ar fi dat fault. Penalizare foarte ușoară, am obținut o remiză. Împotriva noastră, a celor de la Gaziantep, o astfel de pedeapsă n-am primit.

Oricine poate greși, la fel și eu, la urma urmei, nu sunt cel mai bun profesor din lume. Există ceva ce nu pot accepta. A greșit de parcă am fi jucat baschet. Dacă vorbesc mai mult, voi primi mai multe etape de suspendare. Nu vreau să stau în tribune și să mă uit la meci cum am mai pățit până acum”, a recunoscut tehnicianul formației Gaziantep.

Sursa: Prosport.ro