Marius Șumudică anunță sfârșitul carierei de antrenor: „În 2-3 ani, renunț. Mi-e foarte greu, o fac împotriva organismului meu”. Meseria pe care vrea să o practice - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 12:56 AM

Marius Șumudică anunță sfârșitul carierei de antrenor: „În 2-3 ani, renunț. Mi-e foarte greu, o fac împotriva organismului meu”. Meseria pe care vrea să o practiceMarius Șumudică a impresionat și la Gaziantep, însă tehnicianul se gândește deja la momentul retragerii! Antrenorul vrea să ajungă analist TV, precum Ilie Dumitrescu, Gabi Balint sau Basarab Panduru.

Tot mai aproape să devină cetățean turc, tehnicianul lui Gaziantep a dezvăluit că va mai antrena cel mult cinci ani și anunță că s-a apucat iar de fumat, în condițiile stresului de care a avut parte în ultima perioadă.

După 15 etape jucate în sezonul 2020-2021 din Super Lig, Gaziantep se află pe locul 3 în clasament, cu 28 de puncte.

Marius Șumudică vrea să ajungă analist tv: „Mai trag tare doi-trei ani!”

„Ca să fiu sincer, aș vrea să mai trag tare doi-trei ani. Și apoi să mă retrag spre familie. De 17-18 ani fac lucrul ăsta și nu am stat acasă. Am avut tot timpul de lucru, nu am stat. Nu am fost nici disperat după bani să aștept nu știu ce oferte. M-am dus să lucrez. Mi-a dat Dumnezeu harul ăsta de a mă face plăcut imediat. În ultimii șapte ani nu am fost demis de nicăieri, mi-am dus la sfârșit munca. Am zis 2-3 ani, hai să zic maximum 5 ani și vreau să mă opresc. Vreau să mă duc un analist pe la o televiziune, ceva de genul ăsta. Și să fiu aproape de fotbal, dar antrenoratul mă consumă foarte mult”, a declarat Marius Șumudică, după cum scrie GSP.

„Am albit repede, am pus la suflet. M-am reapucat de fumat, după ce mă lăsasem 12 ani. Sunt niște lucruri pe care le fac împotriva organismului meu, împotriva sănătății. Și mi-e foarte greu, pentru că nu sunt genul de antrenor care să nu mă implic și să stau pe bancă. Trăiesc la maximum fiecare meci, fiecare antrenament. Mi-e greu să stau departe de familie.

De aceea l-am și cooptat pe fiul meu în staff, mă ajută. Eu și soția suntem de 27-28 de ani împreună. Săraca s-a chinuit. Mi-a crescut copiii, practic nu am avut timp. La un moment dat îmi era teamă că nu îmi spun nici tată. Aș vrea și eu să mă mai plimb, să mă relaxez”, a mai afirmat antrenorul care scrie istorie cu Gaziantep.

Sursa: Prosport.ro