Marius Șumudică, antrenor la Universitatea Craiova? „E din altă categorie, a Luceștilor, a lui Cosmin Olăroiu” | EXCLUSIV - Știrile.eu

miercuri 6 ianuarie 2021 3:57 PM

Marius Șumudică, antrenor la Universitatea Craiova? „E din altă categorie, a Luceștilor, a lui Cosmin Olăroiu” | EXCLUSIV


Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține că Marius Șumudică, actualul antrenor de la Gaziantep – liderul campionatului din Turcia -, este tipul de antrenor cerebral, care nu lasă nimic la voia întâmplării.


Marius Șumudică (49 de ani) a fost desemnat cel mai bun tehnician al anului 2020 în Turcia de către publicația locală „Futbol Arena”.

Cu fostul rapidist pe banca tehnică, Gaziantep a pierdut un singur meci în acest sezon, cel cu Galatasaray din prima etapă, scor 0-3.

Sondajul a fost făcut de cei de la Futbol Arena pe Instagram, iar Marius Șumudică a fost desemnat antrenorul anului 2020, după ce a primit 40.617 voturi.

Marius Șumudică, antrenor la Universitatea Craiova? „E din altă categorie, a Luceștilor, a lui Cosmin Olăroiu”

„Universitatea Craiova are antrenor. E Corneliu Papură și trebuie lăsat să vedem ce face. Nu știu dacă e antrenor cu care să ia Mihai Rotaru titlul, timpul și rezultatele vor decide. Sunt doar câțiva antrenori care ar putea garanta succesul.

Șumudică? Nu îl văd la Craiova acum. E din altă categorie. A Luceștilor, a lui Cosmin Olăroiu, a lui Reghecampf. E antrenor de top. Se vor bate cluburile mari din Turcia pe el”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.ro.

Marius Șumudică trece prin cel mai bun moment al carierei, după ce a urcat pe primul loc în clasamentul din Super Lig, iar antrenorul român nu duce lipsă de oferte.

Tehnicianul momentului din Turcia a vorbit la TV despre situația sa de la Gaziantep. În direct, Marius Șumudică a dezvăluit că este sunat de o persoană din Arabia Saudită, acolo unde este dorit după performanțele reușite cu Gaziantep.

  • Debutul lui Șumudică în calitate de tehnician în Liga 1 s-a produs în urmă cu fix 11 ani, când Jean Pădureanu i-a oferit posibilitatea să o pregătească pe Gloria Bistrița, pe 4 ianuarie 2010.

Ca să fiu sincer, aș vrea să mai trag tare doi-trei ani. Și apoi să mă retrag spre familie. De 17-18 ani fac lucrul ăsta și nu am stat acasă – Marius Șumudică

Sursa: Prosport.ro