Marius Șumudică a ratat primul loc din Turcia, după un penalty încasat în minutul 90+6! Alex Maxim n-a fost pe teren - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 2:52 PM

Marius Șumudică a ratat primul loc din Turcia, după un penalty încasat în minutul 90+6! Alex Maxim n-a fost pe terenGaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a remizat în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu codașa Erzurum BB, în etapa a 16-a a primei ligii din Turcia. Este primul rezultat de egalitate pentru român după 4 victorii consecutive.

Pentru gazde a marcat Bassan (min. 90+6), în timp ce pentru trupa antrenorului român a înscris Mirallas (min. 69).

Dacă ar fi învins, Gaziantep era lider cu 30 puncte în clasament. Așa au rămas cu 28 de puncte, la un punct distanță de prima clasată, Galatasaray Istanbul. Alex Maxim nu a jucat la oaspeți, având cumul de cartonașe galbene, în timp ce Alin Toșca a fost integralist.

Marius Șumudică a ratat primul loc din Turcia, după un penalty încasat în minutul 90+6! Alex Maxim n-a fost pe teren

La finalul meciului, toți jucătorii de la Gaziantep, în frunte cu antrenorul Marius Șumudică, i-au reproșat arbitrului penalty-ul acordat cu mare ușurință, tehnicianul român văzând cartonașul galben pentru proteste îndelungate.

Tot sâmbătă, Denizlispor, cu Costel Pantilimon în poartă, a remizat în deplasare cu Sivasspor, scor 2-2. Au marcat Gradel ’26 (penalti) şi Fajr ‘45+2 pentru Sivasspor, respectiv Rodallega ’17 şi Mesanovic ‘90+3 pentru Denizlispor.

Știre în curs de actualizare

Sursa: Prosport.ro