Marius Croitoru îl face praf pe arbitrul Radu Petrescu, după Academica Clinceni - FC Botoșani: „Merită tot… și ecuson FIFA, tot, extraordinar de bun” - Știrile.eu

miercuri 27 ianuarie 2021 5:16 PM

Marius Croitoru îl face praf pe arbitrul Radu Petrescu, după Academica Clinceni – FC Botoșani: „Merită tot… și ecuson FIFA, tot, extraordinar de bun”Marius Croitoru este foarte supărat după ce echipa sa a pierdut, miercuri, în meciul cu Academica Clinceni (scor 2-1), jucat în deplasare.

Antrenorul moldovenilor a lansat câteva ironii la adresa arbitrului Radu Petrescu, după eliminarea fulgerătoare a lui Andrei Șeroni, și acuză condițiile de joc, în contextul în care sud-estul țării este lovit de ninsori.

Marius Croitoru, ironii devastatoare la adresa arbitrului Radu Petrescu: „Un arbitru extraordinar de bun, merită tot… și ecuson FIFA, tot, extraordinar de bun”

„Se pare că nu ne priește acest teren, nu e ușor să joci împotriva tuturor. Nu ne-au mai scăpat, un arbitru extraordinar de bun, merită tot… și ecuson FIFA, tot, extraordinar de bun. Echipa adversă și-a apărat punctele… mai sunt etape. N-am niciun fel de teamă, nu mă sperie nimic, pe terenul ăsta cred că am făcut un meci foarte bun. Astea sunt condițiile. Extraordinare condițiile.

Nu e ironie, sunt oameni care ne învață ce să vorbim și ce nu. Am jucat amândouă echipele pe același teren, e greu, e frustrare mare în vestiar. Am controlat, am avut jocul în mână. Din punctul meu de vedere, am fi meritat mai mult decât am facut”, a spus Marius Croitoru la finalul meciului jucat împotriva ilfovenilor.

Academica Clinceni – FC Botoșani 2-1

Academica Clinceni a deschis scorul prin Adi Popa, aflat la prima reușită de la venirea la Clinceni, dar s-a văzut egalată după golul lui Al Mawas. Sirianul a marcat pentru prima dată de la venirea în Liga 1.

În minutul 47, Șeroni l-a faultat pe Chunchukov și a văzut cartonașul galben. Două minute mai târziu, jucătorul moldovenilor l-a faultat din nou pe Chunchukov, la mijlocul terenului, și a văzut al doilea cartonaș galben. Astfel, fundașul a fost eliminat!

Partida a avut o repriză secundă foarte încinsă, iar gazdele au dat lovitura prin Chunchukov, în minutul 73.

Oaspeții au cerut în două rânduri lovitura de la 11 metri, dar Marius Croitoru nu s-a ales decât cu un alt avertisment.

Academica este la prima victorie după șase meciuri în Liga 1. De partea cealaltă, Botoșani pierde pentru prima dată după două victorii consecutive.

Sursa: Prosport.ro