miercuri 25 ianuarie 7:13 PM

       Abonare la google news

Marcella a aflat că s-a măritat cu verișorul ei, din greșeală! Ireal cum a descoperit că soțul ei îi este rudă


Pare un scenariu desprins dintr-un film, dar este realitatea! O femeie a descoperit că s-a măritat cu verișorul ei, din greșeală! Incredibil este modul în care a aflat această informație. Pe o platformă de socializare, Marcella a dezvăluit cum a intrat în posesia acestei informații și cum i s-a schimbat viața, după ce a aflat! Iată detaliile mai jos, în articol.


Marcella Hill și-a expus povestea de viață pe o platformă de socializare și, în scurt timp, clipurile sale au devenit virale. Femeia a descoperit că s-a măritat cu verișorul ei, din greșeală! Însă, modul în care a aflat această informație a lăsat-o cu gura căscată. În cele ce urmează, vei descoperi povestea impresionantă de viață a Marcellei, femeia care, fără să vrea, și-a unit destinul cu una dintre rudele sale!

A aflat că soțul ei îi este rudă

În perioada în care Marcella era gravidă, se gândea la ce nume va purta bebelușul. Atunci, femeia a dorit să afle mai multe informații despre istoricul familiei sale, mai cu seamă despre cel legat de proveniența numelor. Atunci, Marcella a descoperit că bunicii ei și ai soțului său au locuit și crescut împreună.

„Stăteam pe canapea și căutam nume pentru bebeluș. Ne gândeam să căutăm și în funcție de numele din familia noastră. Începusem de la străbunici. Soțul meu căuta și el și, la un moment dat, a spus «Ce amuzant! Bunicii noștri au nume identice»”, mărturisește Marcella Hill.

Vezi și ULUITOR! POVESTEA UNUI COPIL CARE A ÎNVĂȚAT SINGUR SĂ CITEASCĂ. ARE DOAR 4 ANI ȘI VORBEȘTE ȘAPTE LIMBI STRĂINE

Marcella a aflat că s-a măritat cu verișorul ei, din greșeală. Sursă: Tik Tok

Citește și POVESTEA HALUCINANTĂ A UNUI BĂRBAT CARE A AJUNS DE 64 DE ORI LA URGENȚE! S-A DIAGNOSTICAT FOLOSIND GOOGLE

Ulterior, Marcella a descoperit că, de fapt, soțul ei nu glumea când i-a spus că pe bunicii lor îi cheamă la fel. Văzând numele, Marcella și soțul ei au decis să îi sune pe bunici, pentru a-i întreba dacă se cunosc. Atunci, șocul a fost și mai mare.

Marcella a mărturisit pe internet: „Locuiesc împreună și au crescut împreună, ceea ce înseamnă că noi suntem veri de gradul III”.

Povestea de viață a femeii a devenit virală pe o platformă de socializare, iar prietenii virtuali aproape că nu le-a venit să creadă ce aud! În plus, Marcella le-a mai mărturisit acestora că ea și soțul ei, care, aparent, îi este văr, nu au făcut nunta. Cei doi s-au căsătorit civil, arată Dailystar.co.uk.

Sursă foto: capturi Tik Tok

Cancan.ro