Marcela Fota a primit lovitură după lovitură! Cine este singura persoană care o ajută pe cântăreață să treacă peste momentele grele - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 4:14 PM

Marcela Fota a primit lovitură după lovitură! Cine este singura persoană care o ajută pe cântăreață să treacă peste momentele greleMarcela Fota a trecut prin momente grele de-a lungul timpului. Cântăreața de muzică populară a pierdut 3 persoane dragi la distanță de câteva luni, însă a reușit să lupte pentru a-și păstra echilibrul, de dragul fiului său. 

Marcela Fota a primit nenumărate lovituri de la viață, după ce în 2020, artista și-a pierdut soacra în urma unui infarct. Bunica fiului ei se înțelegea de minune cu acesta, iar artista a mărturisit că a avut parte de o reală surpriză în momentul în care tânărul a acceptat să fie prezent la înmormântarea femeii, având în vedere că în trecut, băiatul a refuzat să vină la înmormântarea bunicului și a tatălui său.

Marcela Fota: „Am învățat să primesc și să accept tot ce îmi dă viața”

Marcel Fota și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a învățat să facă față loviturilor pe care le-a primit din partea vieții, mai ales atunci când a fost nevoită să suporte cele mai nefericite evenimente, și anume, decesul celor mai dragi oameni din viața sa.

Nu demult, spre finalul anului trecut, a decedat și tatăl artistei. Cu toate acestea, Marcela Fota a reușit să vadă partea plină a paharului de fiecare dată. Cea mai mare alinare a sa este fiul ei, care îi oferă toată puterea necesară pentru a merge înainte cu zâmbetul pe buze.

„Am învățat să primesc și să accept tot ce îmi dă viața și să le iau exact așa cum vin. Am mai spus și repet. Obligația mea numărul 1 este ca băiatul meu să mă vadă bine și să încerc să fiu bine ca eu să-i pot arăta lui că viața este frumoasă și merită trăită.

Să știți că această întâmplare nu ne-a luat prin surprindere ca cea anterioară prin care am trecut, pentru că bunica avea ceva probleme, avea o vârstă destul de înaintată. Eu am ținut să-l duc pe David destul de des la dumneaei, pentru că David și seamănă foarte mult cu tatăl lui și știam că este o alinare pentru bunica să îl vadă.

Noi l-am pierdut și pe tatăl nostru cu câteva luni în urmă, dar prin chinuri mult mai mari, așa că această întâmplare cu bunica băiatului meu nu știu dacă a fost neapărat o ușurare, dar i-am mulțumit lui Dumnezeu că nu a mai lăsat-o să treacă prin niște chinuri foarte mari, prin care eu l-am văzut pe tatăl meu trecând”, a declarat Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni Tv.

Marcela Fota a trecut prin momente cumplite (Foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: NU A ȚINUT CONT DE „GURILE RELE”! REACȚIA MARCELEI FOTA, DUPĂ CE A FOST CRITICATĂ DE O COLEGĂ DE BREASLĂ CĂ ARE IUBIT TINEREL: „MĂ VORBESC URÂTELE”)

Marcela Fota: „Vreau să fiu o alinare pentru David”

Cântăreața de muzică populară a pierdut 3 persoane dragi la un interval scurt. Soțul, tatăl și soacra artistei s-au stins din viață unul câte unul, iar ea a făcut tot posibilul să rămână puternică pentru a-i dovedi fiului ei, David, că viața poate fi și frumoasă, în ciuda greutăților.

„(…) A fost o pierdere dureroasă pentru noi. Bucuria mea a fost că David a vrut să meargă și el de această dată să își vadă bunica. Și așa cum am mai spus, sunt un om care așa gândește și încerc și pe el să-l pregătesc la fel. Trebuie să luăm viața cu bune și cu rele, exact așa cum ne vine, și să încercăm să facem față fiecărei întâmplări. 

Singurul lucru care îmi dă putere este conștientizarea adevărului și conștientizarea faptului că singurul responsabil pe acest pământ pentru fiul meu sunt eu. Eu lupt pentru ca David să pornească pe acest drum numit viață cu o părere bună despre tot ce se întâmplă. Și, la fel, la rândul lui, să fie pregătit, pentru că se spune că Dumnezeu îți dă atât cât poți duce.

Eu sunt o persoană credincioasă, cred că Dumnezeu face lucrurile așa cum consideră și cred că mie mi l-a dat pe David ca și alinare, am un copil excepțional de bun. La rândul meu vreau să fiu o alinare pentru David și să lupt să încerc să rămân cu picioarele pe pământ, să rămân ancorată la această realitate”, a mai spus cântăreața.

(VEZI ȘI: MARCELA FOTA, CRITICATĂ DUR DE O COLEGĂ DE BREASLĂ, PENTRU RELAȚIA PE CARE O ARE CU IUBITUL MULT MAI TÂNĂR: „S-A CUPLAT CU UN COPILAȘ DE 20 ȘI CEVA”)

Cancan.ro