Marcel Ciolacu: "Furtul din păduri, defrișările ilegale sunt la egalitate cu corupția" - Știrile.eu

vineri 17 martie 2023 3:18 PM

Marcel Ciolacu: „Furtul din păduri, defrișările ilegale sunt la egalitate cu corupția”


Furtul din păduri, defrișările ilegale sunt, la egalitate cu corupția, un atentat la siguranța națională și la sănătatea oamenilor, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost de „Vinerea Verde” la o pepinieră din județul Argeș.

„Furtul din păduri, defrișările ilegale sunt la egalitate cu corupția, un atentat la siguranța națională și la sănătatea oamenilor. Astăzi e Vinerea Verde. La pepiniera din Dobroț, Curtea de Argeș, se produc în jur de 150.000-200.000 de puieți anual. Trebuie să ne implicăm cu toții”, spune Marcel Ciolacu.


Ciolacu a fost, de Vinerea Verde, la pepiniera Dobroț din Argeș.

„Plantarea este însă doar una dintre soluțiile pentru combaterea deforestării din România. Trebuie ca furtul de lemne să fie stopat. PSD va prezenta în scurt timp un pachet de măsuri pentru combaterea fermă a deforestăr”, scrie pe Facebook liderul social-democrat.

Astăzi, de #VinereaVerde, am fost la pepiniera Dobroț din Argeș unde sunt crescuți anual zeci și sute de mii de puieți destinați regenerării fondului forestier distrus. Plantarea este însă doar una dintre soluțiile pentru combaterea deforestării din România. Trebuie ca furtul de lemne să fie stopat. Defrișările ilegale sunt un atentat la siguranța națională. PSD va prezenta în scurt timp un pachet de măsuri pentru combaterea fermă a deforestării!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 17 martie 2023

Antena3.ro