marți 24 ianuarie 4:43 PM

       Abonare la google news

Managerul FCSB trimite o nouă ironie în circul licențelor de antrenor: „Am greșit și-mi prezint scuzele”


Mihai Stoica (57 de ani) lansează o nouă replică în războiul licențelor de antrenor. Managerul FCSB îl ironizează pe șeful școlii de antrenori, Lucian Burchel (58 de ani), căruia în recunoaște „experiența” de un an în breasla tehncienilor.


Scandalul licențelor de antrenor din Liga 1 a continuat cu un nou episod. Mihai Pintilii și-a pierdut răbdarea și l-a atacat dur pe Lucian Burchel, înaintea și după partida de la Sibiu, 1-0, cu Hermannstadt. „Să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze, nu am nicio problemă”, sunt vorbele antrenorului „sub acoperire” de pe banca echipei lui Gigi Becali. În apărarea fostului mijlocaș a sărit și Mihai Stoica. Managerul crede că Lucian Burchel nu are niciun „background” pentru a putea pune ordine în lumea antrenorilor.

Managerul FCSB trimite o nouă ironie în circul licențelor de antrenor

La două zile după victoria obținută de roș-albaștrii în primul meci al anului, Mihai Stoica anunță că s-a documentat și recunoaște – evident ironic -, că Burchel are în CV un sezon pe banca unei echipe de Liga a 3-a.

„Am spus aseară că Burchel nu ne poate da sfaturi pentru că n-a antrenat la seniori. Am greșit și-mi prezint scuzele. A antrenat. Liga 3. 2005-2006”, a postat Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Scandalul licențelor de antrenor a izbucnit în fotbalul românesc după ce Lucian Burchel a dezvăluit la Playsport Live că Mihai Pintilii nu poate fi nici măcar antrenor secund.

Mihai Pintilii: „Burchel să trimită poliția, să mă aresteze”

Mihai Pintilii a părut că își pierde controlul înaintea și după partida de la Sibiu. Antrenorul s-a lansat într-un atac la adresa lui Lucian Burchel, despre care spune că vrea să își construiască un nume pe spatele său.

„Nu m-au deranjat deloc discuțiile. Tam-tam-ul nu își are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să îl lăsăm pe domnul Burchel să își facă investigația, să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze, nu am nicio problemă.

Dumnealui știe că am început cursul pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce tot insistă. Nu pot să antrenez, așa, să mă dea afară din țară sau să mă aresteze. Ce pot să fac eu. Sincer, nu știu ce să răspund”, a declarat Mihai Pintilii înaintea meciului cu Hermannstadt.

Eu nu am nimic personal cu el. Eu veghez doar ca regulamentul să fie respectat. Iar eu consider că FCSB a încălcat regulamentul. Vom analiza și ce a spus Pintilii la flash interviuri și vom face o nouă sesizare dacă o să fie cazul. Nu voi tolera nimic. Eu doresc doar să fac aceste cluburi să înțeleagă să nu mai încalce legislația din România. Nu am nimic personal cu nimeni. Sunt deschis la dialog cu oricine are vreo nelămurire. Eu îl consider pe Pintilii un băiat care poate să reușească în antrenorat, dar acum greșește cu unele lucruri”,
Lucian Burchel.

Playsport.ro