Mama Luizei Melencu nu și-a revenit nici acum după ce Gheorghe Dincă i-a ucis fiica - Știrile.eu

vineri 24 februarie 2023 12:02 AM

Mama Luizei Melencu nu și-a revenit nici acum după ce Gheorghe Dincă i-a ucis fiicaGheorghe Dincă, trimis în judecată pentru trafic de persoane și trafic de minori, viol, omor și profanare de cadavre, va executa o pedeapsă maximă de 30 de ani de închisoare. Totodată, el are de echitat daune morale de 710.000 de euro către rudele victimelor, plus cheltuieli judiciare estimate la 750.000 lei. Sentința a venit anul trecut, în septembrie. În acest context, CANCAN.RO a luat legătura cu Monica Melencu, mama Luizei. Femeia și-a strigat, încă o dată, disperarea. Avem declarații în exclusivitate, direct de la sursă!

Gheorghe Dincă a fost arestat în iulie 2019, după ce a fost acuzat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, după ce a luat-o cu mașina la ocazie, a sechestrat-o în casa lui din Caracal, unde ar fi violat-o și ar fi ucis-o. Ulterior, bărbatul a fost acuzat că ar fi procedat în același mod și cu Luiza Melencu, o fată de 18 ani, care figura ca dispărută din aprilie 2019. După mai multe amânări, Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. În plus, Tribunalul Olt l-a obligat să plătească 710.000 de euro daune către familiile celor două tinere omorâte.

(VEZI AICI: SCANDAL DE PROPORȚII ÎNTRE FAMILIILE LUIZEI MELENCU ȘI ALEXANDREI MĂCEȘANU! DE LA CE A PORNIT TOTUL)

Mama Luizei Melencu, disperată: “Nu vreau niciun ban de la el, vreau să-l linșez”

Cu sufletul sfâșiat de durere, Monica Melencu, mama Luizei, ne-a dezvăluit că nu banii o interesează în acest caz teribil. Își dorește doar ca Gheorghe Dincă să aibă parte de aceeași soartă pe care a avut-o fata ei, pentru că o viață nu poate fi cumpărată.

Nu am primit absolut niciun ban până la ora actuală! Nici nu m-am gandit vreo clipă că vom primi ceva. De unde să ne dea nemernicul ăla bani? Nu vreau niciun ban de la el, vreau să-l linșez. Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința. Vreau să sufere cum a suferit și copilul meu. Vreau să plătească scump, dar nu cu bani. Viața nu se cumpără cu bani. Mă rog zi de zi ca Dumnezeu să-i dea ceea ce merită. Are să ne dea (n.r: ei si familiei Măceșanu) peste 700.000 de euro. Păi ce să-i iau amărâtului ăstuia de atâția bani? O casă amărâtă în care mi-a ars și omorât copilul?”, ne-a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

Monica Melencu, în continuare distrusă de durere după ce și-a pierdut fiica (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

(NU RATA: AVOCATA FAMILIEI LUIZEI MELENCU, DECLARAȚII ȘOCANTE DESPRE JUDECĂTOAREA DE LA TRIBUNALUL OLT: „S-A CULCAT CU CAPUL PE MASĂ ȘI…” NOI DETALII IES LA IVEALĂ ÎN CAZUL DOSARULUI CARACAL)

Ce reacție are când trece pe lângă casa lui Gheorghe Dincă

Trec câteodată pe acolo și îmi trec prin fața ochilor diferite scenarii cu chinurile prin care a trecut copilul meu. Nu pot să uit, nu pot să trec peste. Oamenii cred că viața merge mai departe. Da, exiști, dar nu trăiești”, a subliniat femeia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

“Pedeapsa e mică, în zece ani o să ajungă din nou pe străzi”

Întrebată de reporterii CANCAN.RO ce părere are despre căința lui Gheorghe Dincă, mama Luizei Melencu a fost cât se poate de categorică: “Ce căință, domne? Nu există așa ceva. Un om care face așa ceva, un asemenea monstru, nu se poate căi. Astea sunt invenții ca să dea bine în fața justiției. Pedeapsa de 30 de ani e prea mică, păi în zece ani o să ajungă din nou pe străzi. Vom vedea ce va fi, mai urmează două termene, unul în martie și unul în septembrie”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro