Mădălina Ignatiuc, proprietara Range Rover-ului în care și-a găsit sfârșitul Răzvan Ciobanu, a băgat divorț de soțul ei, Iulian Cercel - Știrile.eu

miercuri 29 martie 2023 12:00 AM

Mădălina Ignatiuc, proprietara Range Rover-ului în care și-a găsit sfârșitul Răzvan Ciobanu, a băgat divorț de soțul ei, Iulian CercelMădălina Ignatiuc, proprietara Range Rover-ului în care și-a găsit sfârșitul Răzvan Ciobanu, a ajuns la cuțite cu soțul ei, Iulian Cercel, cel care a băgat-o, practic, în faliment. Femeia a cerut ruperea căsătoriei, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră. E scandal în toată regulă!

În 2019, anchetatorii au găsit în mașina transformată în sicriu pentru regretatul designer mai multe obiecte aparținând unei femei, dar și actul de identitate al unui bărbat, respectiv al lui Iulian Cercel. Acesta din urmă este fiul unui ex-afacerist din Călărași, decedat în urmă cu câțiva ani, și, la momentul respectiv, prieten cu Răzvan Ciobanu.

(VEZI AICI: PROPRIETARA RANGE ROVER-ULUI ÎN CARE A MURIT RĂZVAN CIOBANU A RUPT TĂCEREA)

Probleme în afaceri

Iulian Cercel le-a mărturisit polițiștilor că i-a împrumutat Range Rover-ul de aproape 100.000 de euro, înmatriculat pe numele soției sale, Mădălina Ignatiuc, creatorului de modă. Episodul cu Răzvan Ciobanu a fost doar unul în care femeia a ajuns în atenția publicului. Cei doi ar fi deținut mai multe firme, dar bărbatul ar fi băgat-o în faliment, pe numele lui fiind câteva acțiuni în instanță deoarece ar fi rău platnic.

Au ajuns în pragul divorțului

Iulian Cercel și Mădălina Ignatiuc au mari probleme și în viața de cuplu, nu doar cu banii. CANCAN.RO a aflat că cei doi au ajuns în pragul separării. Femeia a cerut, zilele trecute, divorțul, în condițiile în care la momentul accidentului în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu aveau o viață liniștită.

Dosarul are ca obiect “divorț cu minori” și nu este exclus să fie unul de durată, mai ales că la mijloc este vorba de copii. Nu a fost stabilită, încă, o dată pentru prima înfățișare. Când va fi cazul, site-ul nr. 1 din România va reveni cu noi informații. Deci, toți cititorii să rămână pe poziții!

(VEZI AICI: EX-IUBITUL LUI RĂZVAN CIOBANU IUBEȘTE (DIN NOU) LA NICI UN AN DE LA MOARTEA DESIGNERULUI?! AVEM IMAGINI EXCLUSIVE DE LA PRÂNZUL INTIM CU UN ALT BĂRBAT!)

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident teribil, petrecut în dimineața de 29 aprilie 2019, a Doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutierRăzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier

Range Rover-ul care aparținea Mădălinei Ignatiuc și-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro