duminică 3 ianuarie 6:39 PM

       Abonare la google news

Mădălina Ghenea rupe tăcerea! Românca neagă relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. „S-au spus lucruri care au provocat durere și tristețe!”


Mădălina Ghenea rupe tăcerea după ce presa din Italia a anunțat că românca trăiește o poveste de iubire cu Nicolo Zaniolo.


Deși Nicolo Zaniolo a scris pe rețelele de socializare că este fericit cu actrița din România, Mădălina Ghenea a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care anunță că nu are nicio relație cu fotbalistul lui AS Roma și că între cei doi există doar o legătură de prietenie.

Totodată, Mădălina a explicat că se concentrează pe job și pe familie și a dezvăluit ce a făcut de Crăciun și Revelion.

Mădălina Ghenea neagă relația cu Nicolo Zaniolo

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram.

Iată ce scrie în documentul publicat de Mădălina Ghenea pe Instagram:

„În numele doamnei Mădălina Ghenea, clientul nostru, comunicăm următoarele:

  1. Nu este adevărat că există o relație sentimentală între Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo.
  2. Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo s-au întâlnit o singură dată.
  3. Clientul nostru este mama unui copil, care nu trebuie să fie supărat sau implicat în aceste minciuni media.
  4. Clientul nostru va lua măsurile adecvate împotriva celor care exploatează această invenție și împotriva celor care și-au permis să o critice în vreun fel”

Sursa: Prosport.ro