Mădălina Ghenea rupe tăcerea despre relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Avocații au acționat deja - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 11:42 AM

Mădălina Ghenea rupe tăcerea despre relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Avocații au acționat dejaMădălina Ghenea clarifică totul! Celebrul model vine cu primele mărturii despre relația pe care o are cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Ce spune despre povestea de iubire pe care presa italiană a scris că o trăiește alături de sportivul care este cu 12 ani mai tânăr decât ea?

Mădălina Ghenea, mărturii despre relația dintre ea și Nicolo Zaniolo

Mădălina Ghenea a oferit primele declarații după ce jurnaliștii italieni au scris că are o relație cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Românca a transmis tuturor prin intermediul avocaților săi că nu are nicio idilă cu sportivul de la AS Roma, catalogând totul drept o invenție.

De asemenea, se pare că modelul consideră că această poveste nu-i face cinste, mai cu seamă că nu are nevoie să se folosească de imaginea nimănui, dar cel mai important lucru pentru care ar putea să acționeze în instanță este pentru că fiica sa ar putea să fie afectată de zvonurile care curg neîncetat. Cei care o reprezintă au mai transmis că vedeta va urma să ia măsuri corespunzătoare în urma știrilor false, dacă acestea nu vor înceta.

„În numele doamnei Madalina Ghenea, clienta noastră, comunicăm următoarele: Nu este adevărat că există o relație sentimentală între Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo; aceștia s-au întâlnit o singură dată;Doamna Ghenea este mama unei fetițe, care nu trebuie să fie supărată sau implicată în aceste minciuni mediatice; Clienta noastră va lua măsurile corespunzătoare împotriva celor care exploatează această invenție și împotriva celor care și-au permis să o critice în vreun fel”, a fost mesajul Mădălinei Ghenea trimit prin intermediul avocaților săi.

„A venit momentul să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă”

Mai mult decât atât, frumoasa româncă a decis să și specifice personal în cadrul unui mesaj de pe Intagram alte detalii care au supărat-o și să clarifice povestea despre care se vorbește atât în presa din România, cât și cea din Italia, de unde a pornit totul.

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă. Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă.

De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea. O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”
Mădălina Ghenea

Sursa: Playtech.ro