Mădălina Ghenea, o nouă reacție despre legătura cu Nicolo Zaniolo. „Mi-a intrat la inimă!” Gestul făcut de fotbalist după ce românca a negat că este iubita lui - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 9:29 PM

Mădălina Ghenea, o nouă reacție despre legătura cu Nicolo Zaniolo. „Mi-a intrat la inimă!” Gestul făcut de fotbalist după ce românca a negat că este iubita luiMădălina Ghenea a reacționat din nou în legătură cu „relația” cu Nicolo Zaniolo despre care presa din Italia a anunțat.

Actrița originară din România recunoaște că îl cunoaște pe Nicolo Zaniolo, dar că între ei există doar o relație de prietenie.

Mai mult, Mădălina Ghenea susține că Nicolo Zaniolo, fotbalistul lui AS Roma, a reușit să îi intre la inimă și că îl va susține necondiționat deoarece este fericită că l-a întâlnit.

Mădălina Ghenea, o nouă reacție despre legătura cu Nicolo Zaniolo

„Nicolo este un tip foarte bun, unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată, care este un talent pe care toată lumea îl cunoaște. Așa cum i-am scris și lui, scriu și aici, sunt fericită că l-am întâlnit.

E o persoană extraordinară, care mi-a intrat la inima și voi fi mereu alături de el. Încă un lucru de precizat: nu suntem logodiți!„, a precizat superba româncă, pe contul ei de Instagram.

Nicolo Zaniolo și-a șters contul de Instagram

Imediat după ce Mădălina Ghenea a emis un comunicat de presă prin care a anunțat că l-a întâlnit o singură dată pe fotbalistul lui AS Roma și că nu are o relație cu acesta, Nicolo Zaniolo a pus-o pe Francesca Costa, mama lui, să scrie un mesaj pe Instagram prin care anunță că se retrage de pe site-urile de socializare.

„Din moment ce viața mea este pe teren și nu pe social media sau în bârfe, am decis să las această parte superficială care înțeleg că nu îmi poate aparține.

Toat aceste lucruri îmi subminează liniștea, recuperarea și pasiunea. Mi-am oprit contul, vă îmbrățișez…Nicolo Zaniolo”, a fost mesajul transmis de Nicolo Zaniolo prin intermediul contului de Instagram al mamei lui.

Sursa: Prosport.ro