Mădălina Ghenea neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo. "S-au scris multe lucruri" - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 11:03 AM

Mădălina Ghenea neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo. „S-au scris multe lucruri”Mădălina Ghenea neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo, după ce au apărut zvonuri despre idilă în presa din Italia, la sfârşitul anului trecut. De altfel, cei doi le-au şi alimentat atunci când au schimbat mai multe mesaje pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea şi iubitul fotbalist, discuţie pe Instagram: „Pot să te sărut 25 de ore din 24?”

Mădălina Ghenea neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo. „Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă”

Mădălina Ghenea a apelat şi la avocaţi pentru a-şi proteja imaginea şi a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj prin care neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo, notează Digisport.

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram.

Mama lui Nicolo Zaniolo, reacţie după zvonurile privind relaţia fiului ei cu Mădălina Ghenea

Până în momentul în care Mădălina Ghenea a negat relaţia cu Nicolo Zaniolo, mama fotbalistului a spus că nu este de acord cu această legătură.

„Nu sunt absolut deloc de acord cu faptul că el se vede acum cu această femeie, care e aproape de vârstă cu mine (n.r. Mădălina Ghenea are 33 de ani, în timp ce mama lui Nicolo Zaniolo are 43).

Noi încercăm să-l facem să gândească atent tot ce face, însă, din păcate, această poveste a ajuns pe primele pagini ale presei. Unii oameni cred că noi îl sfătuim greșit, dar noi i-am transmis cu totul altceva în această poveste”, a declarat Francesca Costa, potrivit Football Italia.

Citeşte şi: Surpriză totală, noul iubit al Mădălinei Ghenea a anunţat că va deveni tată

Sursa: Romaniatv.net