vineri 1 ianuarie 12:53 PM

       Abonare la google news

Mădălin Ionescu a spus adevărul despre relația cu Cristina Șișcanu. Cum și-a putut descrie propria soție


Mădălin Ionescu a spus tot adevărul despre relația cu Cristina Șișcanu. Incredibil cum și-a putut descrie propria soție fostul om de televiziune. Mădălin Ionescu este un familist convins și  își iubește nespus fetele. Ce spune despre soția sa, vedeți un pic mai jos.


Mădălin Ionescu a recunoscut. Cristina Șișcanu, soția sa, primește mesaje de la admiratori. ”Nu i-am violat corospondența”

Mădălin Ionescu a spus adevărul despre relația cu Cristina Șișcanu. De asemenea, este incredibil cum își descrie soția după atâția ani de căsnicie.

Astfel, s-a aflat că fostul prezentator are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, jurnalista Cristina Șișcanu. În ceea ce le privește pe  fetele sale, Petra și Ștefania, Mădălin Ionescu le divinizează.

Ce se întâmplă cu bărbatul care nu este iubit, în opinia lui Mădălin Ionescu

”Un bărbat care simte că este iubit cu adevărat capătă un sens, un echilibru specific, un confort care nu poate fi egalat de niciun alt sentiment.  Cristina mi-a conferit aceste “superputeri”!  În rest… încă nu e cazul să fac eforturi pentru a ține pasul cu ea. Suntem amândoi foarte dinamici. Activăm în același domeniu, muncim foarte mult impreună, avem cam același program de somn, aceleași obiceiuri culinare, ne suplinim foarte bine, practic facem o echipă foarte bună.

Ce valori mi-a insuflat Cristina? Hmmm… Pot spune fără ezitare că este mult mai generoasă decât mine, mai altruistă, mai iertătoare și că are un puternic spirit de sacrificiu. Am învățat de la ea, printre altele, să gestionez cu mai multă înțelepciune acutul meu simt al dreptății, vocație care m-a pus deseori în situații limită”, a declarat Mădălin Ionescu, potrivit ciao.ro.

Mădălin Ionescu, despre admiratorii Cristinei Șișcanu

De asemenenea, Mădălin Ionescu a vorbit deschis despre participarea soției sale la show-ul TV Bravo, ai stil!. În plus, a pomenit și că soția sa primește mesaje de la admiratori. ”Cristina are o eleganță naturală, un rafinament real, înțelege foarte bine fenomenul fashion, este foarte inteligentă, dreaptă și directă. Ar fi meritat fără discuție o poziție pe podium!

Primește mesaje de la admiratori. E adevărat. Ar fi absurd, totuși, să mă deranjeze acest lucru!  E o femeie foarte frumoasă. E normal să stârnească anumite pasiuni sau să exercite o anumită atracție publică. Îmi iubesc soția, dar nu sunt genul medieval, acaparator, posesiv până la paroxism. Nu i-am violat vreodată corespondența, nu i-am umblat în telefon, nu o verific, nu o întreb unde a fost. Am o încredere foarte mare în ea”, a mai declarat Mădălin Ionescu.

Sursa: Playtech.ro